Saabimees-kalamees (hobidega seonduv)

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
vallikas

Ivomets....ja teised kalapüügihuvilised, pole siis kedagi seltsi tulemas home hilisõhtul. Mingeid kalu raudselt saab, skaudi ausõna selle peale!
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

mis siis saab??
kas mõtlesid koha välja? või latika??
kui õhtuks plaane ei tule, siis olen täitsa käsi. samas öösel tuleb uni peale, selles olen ka jumalasti kindel, sest need palavad päevad väsitavad. eile oli meres vesi ka niiiii soe, et ei jahutand grammigi. veest väljas oli mõnusam, oli nats tuult.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
vallikas

Algselt postitas: ivomets
mis siis saab??
kas mõtlesid koha välja? või latika??
kui õhtuks plaane ei tule, siis olen täitsa käsi. samas öösel tuleb uni peale, selles olen ka jumalasti kindel, sest need palavad päevad väsitavad. eile oli meres vesi ka niiiii soe, et ei jahutand grammigi. veest väljas oli mõnusam, oli nats tuult.

Jah, pärast kella 10 Ermistu äärde pangetäie ussidega ja angerjakonksudega. Kui kanali-paadisadama juures on liiga lärmakas, lähen ujumiskoha juurde istuma. Löö kampa, tule kasvõi oma papaaga koos. Kui kala näkib ja kaaslane ei maga, siis ei tule seda und kah.
SanderK

Nägin eile (06.07) õhtul Männikul Raku järve juures ühte musta saabi liikumas, vist oili saabnet.ee nr märkidega. Kas oli tegemist ka kalamehega? Ise olin ka musta saabiga paat katusel.
Fabrik
Auto: Saab 9-3 sc 1,9 2005. Saab 9-3 cabrio 2.0T 2007.

Mina käisin seal järves koera ujutamas. Autoks oli tumehall 900 klassik. Õnge osad on küll pidevalt autos, aga eile ei pruukinud neid.
Allar88

Säinakaua, kui kala-autoks on SAAB olnud pole kala suurt veest välja piilunud. Isegi lant ei tundu huvi pakkuvat ju, mõni osavam võiks ette näidata kuidas asi tegelikult käima peaks.

Tihe külaline @ jägala ülessepoole tammi ja keila, püramiidi küla juures.
Ettevaatust pudiseb!
konks222
Auto: SAAB 9-5 2,0 141KW SAAB 9-5 AERO 184KW sed. SAAB 9-5 AERO 184KW univ.

Homme siis selle hooaja avapauk.Saanil on veel mootor kokku panna ja siis jäheb andmiseks, kui piirivalve mootorsõidukid ka peale laseb.:headbang:
Kasutaja avatar
vallikas

Kuidas teil ahvenatega saagid on siis ka? Mu jõuluahvenad.

Et aga asi liiga üheülbaline poleks, kas keegi Pirital suusatamas ka käib ja äkki Tartu maratoni lühikest rada läbi sõita kavatseb? Ma mitu aastat sõpru starti vedanud ja olen ka rajale hakanud tahtma. Muidu aga ainult uisku sõidan, sest kooliajal see klassikanühkimine nagu ei meeldinud nii väga.

Andke märku, suusahundid :D

u2u või teeks saabimeeste suusateema?
Fabrik

Ma eelmine aasta sõitsin lühikest rada. See aasta plaan avatud rada sõita, sest see rahvamassis ukerdamine ei tundunud eriti suusatamisena. Ja avatud rada võib vabalt kah sõita. No ja siis on veel http://www.tartumaraton.ee/index.php?si ... est&id=134, minu teada pooled on vabalt sõidetavad.
Aga see kala teema on huvipakkuv. Sai suvel Saaremaal pisike pisik saadud ja nüüd tahaks jälle, aga pole puuri, nõkutit ja kogemust hoopiski mitte. Et kui keegi läheb ja ei viitsi üksi minna, siis võin ballastiks kaasas olla.
Kasutaja avatar
vallikas

Eile sain esimest korda Pirita suusaraja ära katsuda :headbang: Ja kui auto juurde tagasi tulin, ning autosid oli seal palju, siis kohe sealsamas ilus Talladega NG ning omanikki tuli sama hetk rajalt. Tegin juttu ja tuli välja, et just ostnud, et näe saab ju nüüd kaputt ja aga et suusatajale hea auto, suusaluukki olemas ning saab Tartu maratoniks harjutada :head: Küsis veel pärast, kus remonditakse neid saabe, ehkki tal olla teine saab see.

Igatahes, kui sa juhtud lugema, suusasaabimees, välkommen ja rajal näeme!
Fabrik

Kustkohast sinna Pirita rajale kõige õigem läheneda on, kas velodroomilt või Lükati silla juurest. Prooviks homme selle raja ka ära. Muidu käin Nõmmel, aga tahaks vaheldust.
mm17

Ma ka üle 11-12 aasta panin laupäeval jälle suusad alla, esimene kord oli ikka päris ränk, nüüd olen paar korda ka Nõmme suusaradadel käinud ja vorm hakkab vaikselt tulema. Peaks ka Pirita raja ära proovima.
Andre83

Otepää kuppel mmm...Saabe ei kohta. Viimaseid sakslasi ja muid SUV-sid küll ja pooled võõraste numbrimärkidega.
konks222

Ma homme jalle Peipsile.:thumb:
Kasutaja avatar
vallikas

Fabrik, ega pole parkimiskohtadega priisata ei veloka ega Lükati silla juures, aga mingi koha ikka leiab kuhu end ära toppida, veloka juures siis pigem kaugemal kui lähemal no ja lükati juurde vast nii pealt 30 autot mahubki.

Rada on hea, pärast seda suusasilda järsk tõus Ambrose mäele ja pärast seda kurviga laskumine sahka sõidetud ja jääs, küllaltki ohtlik, algajale ei soovita, aga oskaja suudab normaalselt seda võtta kui just jalg päris pehme pole juba mingil kolmandal ringil näiteks. Täna oli üks sedaan 9-5 ja kohe selle lähedale parkinud turbo x vagun veloka juures.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Kalamehejutud ma vaatan... Isegi foorumi mõistes off-topic teemas suudate te veel rohkem off-topicuks asja keerata..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
olaviv

Et veidi teemasse tagasi tulla, siis kas mereluts on juba jõkke kudema tulnud?
konks222

Nüüd massin korras ja võin mõne saabimehe Peipsile kalale kaasa võtta.:drive:
suvekas

Kalapüügi juurde tagasi tulles, küsiks kas peipsi peal on ka hetkel lume all ja jää peal vett. Ise pole juba mitu aastat peipsile sattunud aga siin kesk-soomes on täiesti mõttetu jääle minna, sest lume all on oma 20 cm vett, nii et ATV jääb kinni ja olen näinud ka hädas olevaid mootorsaane.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
konks222

Kalda ääres on ,aga mitte 20cm. Kannatab peale minna küll. Saaniga minekut see ei sega ja olen näinud ,et ka atv dega peal käiakse. Eks see külm kasvata seda jääd ka nüüd mehiselt. Momendil akna taga -28,8.
Kasutaja avatar
ErQ
Saabiklubi liige
Auto: 6GT

Palju siis Kuldkalale minejaid on, siis teab kuhu pöörduda kui suurest saagist tingituna vastsed otsas ;)
Omal plaan sel aastal esimest korda minna... olgu nii külm kui tahes, no ühe ahvenase ehk jõuab ära oodata.
Eelmisel nädalavahetusel sai Väinjärvel proovitud, nagu ikka ei midagi, paganas, isegi naine sai käe valgeks... eemalt vaatasin küll, et uhkeldab oma võtmehoidjaga, aga kas sa näe, oligi päris kala. Nüüd tahaks siis tõestada, et minus ka ürgmeest järgi.
Seega, oskab keegi vihjeks öelda, mida kaasa haarata (värvivalik, kaal, suurus ja kas sääsk või kärbes jne)? Ega ometi seal ei ole mingi kurikuulus Pärnu Kirves lant tegija?
Kasutaja avatar
vallikas

Oh ei, selle viimase kohta. Pisike kuldne "diskopall" ehk "hulknurkne kera", millel võiks olla sees punane pärl, pallike ise olgu mitte palju suurem tiku peast, konks seega ka mingi maksimum 3-6 mm säärega. Söödasta ikka värske sääsevastsega ja küll tuleb. Olen kuldkalal korra käinud, ammu, ei mäletagi kas kala sain. Joomapidu ju viimastel aastatel, siis ma püüdsin ka vist esimest talve, ei osanud.

Viimastel aastatel olen Pühajärvel püüdnud reeglina kui sõbrad Tartu maratoni stardist lendu saanud. Siis olen läinud sellest tee-otsast edasi mis Oti pubi juurde viib kuni esimese majani. Seal on üks selline sopp ja paadisild, selle silla pealt umbes sada meetrit silla osutatavas suunas järvele ja paremat kätt on põhjas vist kivivare ja ahven seal passib. Eks puurida muidugi tuleb ja kes teab, millal see võtuaeg on...

Tamiil pane mingi 0,1 ja ära karda, et õrn on, ei ole ta midagi, ise pead muidugi mitte rapsima. Ja noogutiks soovitan pigem mingit tirgu kaalule vastavat plastliistu, see ei tohi kindlasti jääda liiga jäigaks. Liigutuste kohta loe mingist Kalastajast, kus Ralf Mae kirjutab ahvena kirbutamisest, et kui kiiresti ja mis amplituudiga käeliigutusi teha.

Ise pole see talv veel kirbutanudki, aga plaan on Eesti meistrikatele minna :P

Ralf Mae: Ahvenapüügist kirptirguga

Siin pildil mu kirjeldatud varustus näha ;)
Kasutaja avatar
ErQ
Saabiklubi liige

Kas üldse põhjalikumat vastust saaks oodata :) põhikoolis oleks sellise vastuse eest kaks klassi edasi tõstetud ;) Aga tänud!!! :notworthy:

Võtan kõike kirjutatut tõsiselt ja eks esmaspäeval saab teada, kas minu oskused on soovituste kõrgusel ;)
Kasutaja avatar
ErQ
Saabiklubi liige

:wtf:
Allar88

Teema UP!
Kus kes kellel praegu näkkab? Nädalavahetuseks kohta tarvis.:headbang:
Landid mida momendil eelistate?
Ettevaatust pudiseb!
Vasta