Uno Auto

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Sil

on ostnud küll. pole viga, üle tuleb vaadata aint ja proovisõit ntx. ostetud autol avastati koha peal, et kliima ei tööta-sellest sai ka tingimis ruumi juurde.
soovitaks vaatama minna. alati kuskil miskit leidub :)
ah jaa ! läbisõitu ei tasu küll uskuda seal :D
budulojus

Algselt postitas: Sil
on ostnud küll. pole viga, üle tuleb vaadata aint ja proovisõit ntx. ostetud autol avastati koha peal, et kliima ei tööta-sellest sai ka tingimis ruumi juurde.
soovitaks vaatama minna. alati kuskil miskit leidub :)
ah jaa ! läbisõitu ei tasu küll uskuda seal :D

see läbisõidu probleem on vist enamustes autoaedades.minu moto on ,et ausu enne kõike!kui siit foorumist pakkumist ei saa siis lähen käin onu uno juures ära
andrusan

Enda viimase auto ostsin Unost.
See jutt, mis kuulutuses kirjas on üldiselt bull...t. Pead kindlasti ise üle vaatama ja soovitavalt mõne spetsialisti appi paluma.
Minu autoga oli nii, et kaasas polnud mingeid hooldus- ja omaniku käsiraamatuid, kuigi kuulutuses nad seda väitsid.
Puudusid teine võti, raadio kood ja kõik rattavahetuseks vajalikud riistad. Kliima ka ei toiminud. Müügimees väitis, et müüb kellegi teise autot ja ei tea asjast midagi.
Mulle meeldis see, et vend ei hakanud mingit jama ajama, vaid ütles ausalt ära, et vaata ise üle ja otsusta.
Kuna üldmulje autost oli enamvähem ja hind sai ka sobivamaks kaubeldud, tegime diili ära.
Müügimees tuli ARK-sse kaasa ja raha maksmine toimus pärast seda, kui auto Eesti registris ja numbrid küljes.
budulojus

Algselt postitas: andrusan
Enda viimase auto ostsin Unost.
See jutt, mis kuulutuses kirjas on üldiselt bull...t. Pead kindlasti ise üle vaatama ja soovitavalt mõne spetsialisti appi paluma.
Minu autoga oli nii, et kaasas polnud mingeid hooldus- ja omaniku käsiraamatuid, kuigi kuulutuses nad seda väitsid.
Puudusid teine võti, raadio kood ja kõik rattavahetuseks vajalikud riistad. Kliima ka ei toiminud. Müügimees väitis, et müüb kellegi teise autot ja ei tea asjast midagi.
Mulle meeldis see, et vend ei hakanud mingit jama ajama, vaid ütles ausalt ära, et vaata ise üle ja otsusta.
Kuna üldmulje autost oli enamvähem ja hind sai ka sobivamaks kaubeldud, tegime diili ära.
Müügimees tuli ARK-sse kaasa ja raha maksmine toimus pärast seda, kui auto Eesti registris ja numbrid küljes.

kes selle eesti registrisse kandmise kulud kandis?aga eks kui asi peaks nii kaugele jõudma ,et sinna autoaeda asja on siis pean siit foorumist mõne asjatundja kaasa võtma.ehk on soovitusi?
andrusan

Esmane arvelevõtmine jäi ikka minu kuluks.
Need kolm 9000-t, mis seal praegu müügis on - mina ei ostaks.
Must suitses ja teisi ei hakanud isegi lähemalt uurima.
budulojus

Algselt postitas: andrusan
Esmane arvelevõtmine jäi ikka minu kuluks.
Need kolm 9000-t, mis seal praegu müügis on - mina ei ostaks.
Must suitses ja teisi ei hakanud isegi lähemalt uurima.

minu valikus on vaid 9-5
budulojus

Avastasin,et Unos on müügile tulnud üks griffin.http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=741564
on keegi juba seda vaatamas käinud?kui nüüd muud võimalust ei leia siis tuleb sealt masin osta
teager

Algselt postitas: budulojus
Avastasin,et Unos on müügile tulnud üks griffin.http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=741564
on keegi juba seda vaatamas käinud?kui nüüd muud võimalust ei leia siis tuleb sealt masin osta

See konkreetne müügikuulutus alles täan ilmus. Hommikul veel polnud.

terv, teager
budulojus

aga nagu aru olen saanud siis griffin on üks töökindlamaid saabe?aga mis selle masina miinused olla võik kui neid üldse on?
djstallion

Mis teeb Griffini töökindlamaks, kui tavaline 9-5? Laias laastus ikka tavaline 9-5, lihtsalt sportlikum.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Mitte sportlikum, vaid mugavam. Tegu on siiski kõigi lisadega autoga. ja see 3.0LPT mootor on ka suht mõnus, kui ta on korras. Omad tüüpvead on tal ka kindlasti, kasvõi see õliradika teema.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
teager

Ütleme nii, et Aero on noore rübliku auto, Griffin härrasmehe oma :D
Ja muud hall mass... No Offence

terv, teager
budulojus

on keegi juba käinud seda masinat vaatamas?plaan uuel nädalal minna ise ka seda vaatama.oskab keegi soovitada mida kindlasti tuleks tähele panna selle 3liitrise juures?

terv Janno
avelito

on keegi juba käinud seda masinat vaatamas?plaan uuel nädalal minna ise ka seda vaatama.oskab keegi soovitada mida kindlasti tuleks tähele panna selle 3liitrise juures?

terv Janno

Võta auto, ja sõida Tallinnasse ostueelsesse kontrolli. Audacer, Troost, Viking ja Saabianti saavad sellega väga hästi hakkama.:thumb:
teager

Kuna Opeli mootor ja Opeli veermik, siis saab Carring üldise seisukorraga ka hakkama. Mootor on lekkealdis ning vaata, et kast vahetaks käike ühtlaselt, ilma jõnksudeta. Ning kindlasti peab V6 hääl ning tõmme lolli irve näole tekitama, kui seda ei tule, siis on midagi mäda auto juures.

terv, teager
Kasutaja avatar
andreas1982

Siinkohal räägime detailidest. Sisepõlemismootoriga auto on juba nii vana leiutis. Pigem ehk peaks küsima, kas keegi üritab tekitada endale tuluallikat pettusega? Eeldan ikka kõikidest inimestest head ennekõike. Ja kõnealune automüüja.. on kokkupuuteid olnud, mitte küll väga otseseid aga midagi väga hullu nagu pole täheldanud. Kuigi siin foorumis on justkui teisigi arvamusi olnud. Igal autol oma õige hind - piisav tähelepanu ja kogemus selle leidmiseks tuleb ostmisel muidugi kasuks. Või siis mitteostmisel :D
budulojus

Algselt postitas: avelito

terv Janno

Võta auto, ja sõida Tallinnasse ostueelsesse kontrolli. Audacer, Troost, Viking ja Saabianti saavad sellega väga hästi hakkama.:thumb:

Krt tule siis eestisse ja aita sõbral autot osta:)aga kui oled siis helista mulle homme
Vasta