Algselt postitas: D116
Algselt postitas: Factor
Mitu tikkpolti sina vahetasid ja kui sirge või kõver oli sinu vl. kollektor ja kas sa seda üldse sirgeks ajasid?
Polte ei vahetanudki. Naguöeldi, et kõik oli suht sirge, lihtsal kui maas juba siis ikka kõik võimallik ärateha korraga.
No vat aga siit ju ka töötundide vahe tulebki...
Arvan, et kui sinul oleksid samad probleemid olnud, siis oleks võibolla sinul veel rohkemgi aega läinud.
Aga jah oleks tädil till oleks ta onu!
Lisaks arvan ka mina, et Audaceri mõnevõrra kallim teenindus kui nurgatagustes kohtades seisnebki nende töö kvaliteedis.
Miskipärast on mul tunne, et ega paljudes nurgatagustes kohtades isegi ei vaadata näiteks antud juhul, et kui kõver kollektor üldse on. Et kui sai kokkulepitud kollektori tihendi vahetus, siis seda ka tehakse, aga et kollektor kõver on ja hiljem sealt ka koos tihendiga seetõttu läbilaskma võib hakata ei huvita kedagi. Tellisid ju tihendivahetruse!
Olen märganud, et nendejaoks on see töö loomulik osa ja seega ka pisut rohkem töötunde, abimaterjale jne...
See kollektori teema on lihtsalt antud teemas hea näide.
Lisaks olen täheldanud just Trionicu puhul eripära, kus on mingi osa tarvis väljavahetada ja ta pakub sulle uut osa, mis on ütleme hinnaga X.
Otsin ise netist või poodidest ja leian selle varuosa, teiselt tootjalt, hinnaga X- mingi summa ehk siis odavamalt.
Ja palun tungival soovil Trionicul asendada selle odavama varuosaga, mida ta oma perfektsionismi juures ei tee hea näoga. Aga mõneaja möödudes pean taaskord piinlikusega sisseastuma Audaceri uksest, laskma kõrvad lonti ja oma uhkuse alla suruma ning teatama, et äkki tellite selle kallima varjandi ära ja vahetame uuesti kuna odavam on lihtsalt koleruttu otsa saanud.
Samas ei ole see ka alati nii, mõningate varuosade puhul on see jälle vastupidi, öeldakse et mis sa paned sellest kallist, sellel kohal just see odav tootja peab sama hästi ja vaata et pareminigi veel.
Pikk ja lohisev jutt sai müüd aga mida ma selle viimasega öelda tahtsin, on see, et sealsetel meestel on suured kogemused ja nad teavad mis kestab ja mis mitte. Kuna (ütleme, et 80% juhtudest) on korralik varuosa kallim on ka nende meeste varuosa nimekiri ka võibolla pisut kallim.
Kui see nüüd ka teemasse panna, siis on suund tagasilla pukside ringile, mida hinnati kalliks. Tegemist oli uretaanidega, mitte nn. tavalist puksidega. Uretaanid maksavadki niipalju ja ka kestavad oi kui kaua.
Või ei saanud klient aru, mis vahe on Uretaanidel ja tavalistel.
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab