üsna popp logo

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
part
Küülikuaretaja

vt päris maru logo - kihvtalt on vana ja uus kokku sulatatud :

http://www.astro.ruhr-uni-bochum.de/klw ... 0weiss.JPG
Kasutaja avatar
RedBaron

On tunda stiilitaju :notworthy:
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

mulle kyll ei meeldi:
liiga sigri- migri-
meeldib põhimõte vähem on rohkem!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
Chipy

"stiilitaju" on tõesti tunda isegi kurgus :P see on väga maotu ja absoluutselt stiilitundeta tehtud graafiline hunnik; nagu kipub juhtuma, et veebiprogejad/administraatorid/moderaatorid on omale gimpi tõmmanud ja siis teevad omast arust "ägedat disaini". nähes selliseid asju üha tihedamini, on taas tekkinud mõte hakata maailma päästma (ise nuppudega nikerdama), muidu upud siukse pasa sisse ära.
Sorry, kui keegi nüüd tundis et temale liiga tehtud
part
Küülikuaretaja

minu arust on küll õnnestunud, ´the whole picture´kontekstis
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Suht jube, kõik, mis annab, on kokku surutud ja mingit korralikku joont ei ole asjal. Meie särgipilt on hoopis parem.
Pooldan samuti "vähem on rohkem" teemat..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Wolfheart

Minimalistlik logo vms on niikaua hea, kuni pole vaja hakata selgitama mida asi endast kujutab. Sellest lähtuvalt on särgipilt hea ja see sakslaste logo liigselt ülepakutud ja kirju, kuna sisaldab endas liiga palju üleliigset informatsiooni, mida oleks nagu vaja ka lahti seletada.
Kasutaja avatar
RedBaron

Meie särgipilt on vaieldamtult :thumb: Mulle meeldib eelkõige see sakslaste mõte....aga teostus oleks võinud tõestu parem olla...:red:
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

särgi kohta...ma siin isekeskis mõtlesin, et järgmise särgi peale võiks panna miski teise logo...nt 9000 või siis uuema või vanema...

saate aru küll, mida ma mõtlen. Kuigi selle särgi logo on ülihea siis võiks järgmine särk olla teise logoga ja nii edasi, ning mingite aastate pärast ongi kogu saabi mudelivalik teil kapis ja sahtlis ning kus iganes veel...

mes?
Factor

Algselt postitas: NO FEAR
mingite aastate pärast ongi kogu saabi mudelivalik teil kapis ja sahtlis ning kus iganes veel...

mes?

Et see on siis vaesemehe autopark.
Rikas vaatab hommikul garaažis, millise autoga tööle sõitta, venemees aga tuulab riietekapis, et millise autoga tööle minna ;)
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

[/quote]

Et see on siis vaesemehe autopark.
Rikas vaatab hommikul garaažis, millise autoga tööle sõitta, venemees aga tuulab riietekapis, et millise autoga tööle minna ;) [/quote]

no jah, sest kui oled ikka sabismi haigestunud, siis ega sinust enam töölooma ei ole enam istud aint auto kallal ja teed pai...;) seega jääb muu tulu tulemata ja nii ongi, et vaene...:D
Kasutaja avatar
mddr

Ilusa ilmaga jalutamiseks Sonetti särk ja kui minna kinno "Tagasi tulevikku" vaatama, siis EV-1 särk :cool:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: Factorvenemees aga tuulab riietekapis, et millise autoga tööle minna ;)
ja kui ei ole vene mees, siis mis??
sorry, mul on tähenärimise moment....
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta