vt päris maru logo - kihvtalt on vana ja uus kokku sulatatud :
http://www.astro.ruhr-uni-bochum.de/klw ... 0weiss.JPG
üsna popp logo
"stiilitaju" on tõesti tunda isegi kurgus
see on väga maotu ja absoluutselt stiilitundeta tehtud graafiline hunnik; nagu kipub juhtuma, et veebiprogejad/administraatorid/moderaatorid on omale gimpi tõmmanud ja siis teevad omast arust "ägedat disaini". nähes selliseid asju üha tihedamini, on taas tekkinud mõte hakata maailma päästma (ise nuppudega nikerdama), muidu upud siukse pasa sisse ära.
Sorry, kui keegi nüüd tundis et temale liiga tehtud

Sorry, kui keegi nüüd tundis et temale liiga tehtud
Minimalistlik logo vms on niikaua hea, kuni pole vaja hakata selgitama mida asi endast kujutab. Sellest lähtuvalt on särgipilt hea ja see sakslaste logo liigselt ülepakutud ja kirju, kuna sisaldab endas liiga palju üleliigset informatsiooni, mida oleks nagu vaja ka lahti seletada.
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
särgi kohta...ma siin isekeskis mõtlesin, et järgmise särgi peale võiks panna miski teise logo...nt 9000 või siis uuema või vanema...
saate aru küll, mida ma mõtlen. Kuigi selle särgi logo on ülihea siis võiks järgmine särk olla teise logoga ja nii edasi, ning mingite aastate pärast ongi kogu saabi mudelivalik teil kapis ja sahtlis ning kus iganes veel...
mes?
saate aru küll, mida ma mõtlen. Kuigi selle särgi logo on ülihea siis võiks järgmine särk olla teise logoga ja nii edasi, ning mingite aastate pärast ongi kogu saabi mudelivalik teil kapis ja sahtlis ning kus iganes veel...
mes?
Algselt postitas: NO FEAR
mingite aastate pärast ongi kogu saabi mudelivalik teil kapis ja sahtlis ning kus iganes veel...
mes?
Et see on siis vaesemehe autopark.
Rikas vaatab hommikul garaažis, millise autoga tööle sõitta, venemees aga tuulab riietekapis, et millise autoga tööle minna

Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
[/quote]
Rikas vaatab hommikul garaažis, millise autoga tööle sõitta, venemees aga tuulab riietekapis, et millise autoga tööle minna
[/quote]
no jah, sest kui oled ikka sabismi haigestunud, siis ega sinust enam töölooma ei ole enam istud aint auto kallal ja teed pai...
seega jääb muu tulu tulemata ja nii ongi, et vaene...

no jah, sest kui oled ikka sabismi haigestunud, siis ega sinust enam töölooma ei ole enam istud aint auto kallal ja teed pai...