CD makis kinni

Vasta
kristjan

Tere. Mul selline mure, et cd mängib aga vahetada ei saa. Muidu kõik OK aga plaati ei saa kätte. Oskab keegi mõistliku nõu anda?
kristjan

Tegemist on SAAB 9-3 (2003a)
Kasutaja avatar
Ets

Üks võimalus on see, et on läinud kaks plaati teineteise peale ja ta ei jõua välja suruda. Oled kogematta teise CD otsa surunud. Siis saab sele "väga" ettevaatlikult mingi peenikese traadiga, mille otsas tilluke aas välja tõmmata. Aga nii jukerdades on ka väga lihtne seal miskit ära rikkuda.
Aga ise olen proovinud ja õnnestus ;)
m.r.k

tean täpselt viga endal sama asi just oli cd makil sees on hunnik plastik kinnitused minul endal oli seal üks kõrv ära murdunud ja selle ei andnudki plaati välja hammasrattad käisid tühja tegin sinna ise metallist uue klambi mis surus selle korpuse seal kokku tagasi korralikult ja nüüd toimib väga hästi
Thor

Algselt postitas: m.r.k
tean täpselt viga endal sama asi just oli cd makil sees on hunnik plastik kinnitused minul endal oli seal üks kõrv ära murdunud ja selle ei andnudki plaati välja hammasrattad käisid tühja tegin sinna ise metallist uue klambi mis surus selle korpuse seal kokku tagasi korralikult ja nüüd toimib väga hästi
:wtf:
Trionic
Saabiguru

Mingi võõrkeelne mula jälle:freak: .
m.r.k

arvake mida tahate ma ei hakka mingi teaduse keelt teile rääkima igaljuhul mina tegin enda saab 9.3 cd mängija ise korda. ja kõik võin seda uuesti teha kui vaja aga see võõrkeelne mula on siis pole mõtet tänud tähelepanu eest
Thor

arvake mida tahate ma ei hakka mingi teaduse keelt teile rääkima igaljuhul mina tegin enda saab 9.3 cd mängija ise korda. ja kõik võin seda uuesti teha kui vaja aga see võõrkeelne mula on siis pole mõtet tänud tähelepanu eest
:wtf:
teager

Koma
Punkt
Suur Algustäht
Elementaarne viisakus

Mul on vend samal aastal sündinud ja oskab neid eelpool nimetatud asju kasutada.
Kui sa end korrektselt väljendada ei oska, siis pole vaja.

terv, teager
m.r.k

Palun vabandust! Ei teadnud ,et selline asi probleemiks on!? Üritan end nüüd parandada!
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Kohe teine asi! Kuna sellise teksti lugemine on füüsiliselt raske, siis paratamatult paljud targad inimesed jätavad selle vahele. Selle pärast propageeritakse korrektset keelt.
Vasta