CD makis kinni
Üks võimalus on see, et on läinud kaks plaati teineteise peale ja ta ei jõua välja suruda. Oled kogematta teise CD otsa surunud. Siis saab sele "väga" ettevaatlikult mingi peenikese traadiga, mille otsas tilluke aas välja tõmmata. Aga nii jukerdades on ka väga lihtne seal miskit ära rikkuda.
Aga ise olen proovinud ja õnnestus
Aga ise olen proovinud ja õnnestus

tean täpselt viga endal sama asi just oli cd makil sees on hunnik plastik kinnitused minul endal oli seal üks kõrv ära murdunud ja selle ei andnudki plaati välja hammasrattad käisid tühja tegin sinna ise metallist uue klambi mis surus selle korpuse seal kokku tagasi korralikult ja nüüd toimib väga hästi
:wtf:Algselt postitas: m.r.k
tean täpselt viga endal sama asi just oli cd makil sees on hunnik plastik kinnitused minul endal oli seal üks kõrv ära murdunud ja selle ei andnudki plaati välja hammasrattad käisid tühja tegin sinna ise metallist uue klambi mis surus selle korpuse seal kokku tagasi korralikult ja nüüd toimib väga hästi
Algselt postitas: m.r.k
Mingi võõrkeelne mula jälle:freak: .
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
:wtf:Algselt postitas: m.r.k
arvake mida tahate ma ei hakka mingi teaduse keelt teile rääkima igaljuhul mina tegin enda saab 9.3 cd mängija ise korda. ja kõik võin seda uuesti teha kui vaja aga see võõrkeelne mula on siis pole mõtet tänud tähelepanu eest