kas keegi teab mis läbisõidu pealt tuleks teha 9-3 ketivahetus? ja kas keegi teeb hinnapakkumise selle kohta U2U! Niisiis kett ja töö kokku !
terw fluss007
9-3 mootoriketi vahetus
hr. Viki ütles, et siis kui häält hakkab tegema, kuid siiani pole ta ühtegi vahetanud. Sain mina nii vastuse, kui küsisin selle vahetamise kohta kuu-paar tagasi.
Mina läksin Troosti siis kui hääl üsna koledaks muutus, seal panin korra auto käima ja meestel oligi viga teada. Ees oli sellel ajal mingi 220 000äki. Aga eks sa ise kuuled kui õige aeg käes on
seda ei saa lihtsalt märkamata jätta.

Algselt postitas: fluss007
aga ideaalis mis kilometraazi pealt peaks vahetama?
Huvi pärast küsin ,palju nad raha küsisid?
Algselt postitas: Kenius
Mina läksin Troosti siis kui hääl üsna koledaks muutus, seal panin korra auto käima ja meestel oligi viga teada. Ees oli sellel ajal mingi 220 000äki. Aga eks sa ise kuuled kui õige aeg käes onseda ei saa lihtsalt märkamata jätta.
Jah, kas oli tegemist diisli või bensukaga?Algselt postitas: Kenius
Mina läksin Troosti siis kui hääl üsna koledaks muutus, seal panin korra auto käima ja meestel oligi viga teada. Ees oli sellel ajal mingi 220 000äki. Aga eks sa ise kuuled kui õige aeg käes onseda ei saa lihtsalt märkamata jätta.
Vabandust My bad 

Algselt postitas: Mere
Aga jätkaks arutelu.. Masinaks 9-3SS 1.8 bensukas ja sama mõte on, et millal vahetada.. Ma nii võhik, et arvatavasti hääle järgi midagi ära ei tunneks.. Läbisõit masinal praegu 100.000
1.8i on hammasrihmaga, mille vahetusevälp on 60.000 km. Seega oled sa juba pikalt selle üle lasknud ja sõidad viitsütikuga pommiga - iga hetk võid klapid pähe lasta.
terv, teager
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
või on siis 60kkm peal vahetatud ja 20 veel aega..Algselt postitas: teagerAlgselt postitas: Mere
Aga jätkaks arutelu.. Masinaks 9-3SS 1.8 bensukas ja sama mõte on, et millal vahetada.. Ma nii võhik, et arvatavasti hääle järgi midagi ära ei tunneks.. Läbisõit masinal praegu 100.000
1.8i on hammasrihmaga, mille vahetusevälp on 60.000 km. Seega oled sa juba pikalt selle üle lasknud ja sõidad viitsütikuga pommiga - iga hetk võid klapid pähe lasta.
terv, teager

Siis, kui olen mõne targema Saabimehega juttu puhunud.. Külvasin asjatult segadust. Mul see 1.8t variant, ehk siis see kõige lahjem 2L mootor mis ei tohiks olla hammasrihma variant, et siis paanikaks pole põhjust.. Nii hea, kui telefoni kõne kaugusel on üks hästi sõbralik Saabiguru kes alati avitab..
Tänud Viktor !!

niiet hinnapakkumist siis pole keegi teinud siiani mootor 2,2Tid läbisõit 240000
Nagu küla koerale, nii koer külale.
1. Siit leiad Saabi hoolduste kontaktid
2. Saada korralik päring - sinu auto VIN kood ja tööd, mida soovid
3. Nõjatu tugitooli ja jää vastuseid ootama

terv, teager
Ma täpselt ei mäleta aga midagi üle 6000.- oli vist, mul vahetati roolivõimu õlipüti tihend ka ära.
'
'
Algselt postitas: anthillse
Huvi pärast küsin ,palju nad raha küsisid?
Algselt postitas: Kenius