EDIT: Link OpenSID näite kohta Youtube`is siin
Algselt postitas: vl
Minu auto kütusekulu ei ole pärast sebastiani softi paigaldamist muutunud või kui on, siis pigem tibake vähenenud.
Küll aga olen vahel harva täheldanud olukorda, kus auto järsu gaasi vajutamise peale katkuma hakkab justkui ei saaks piisavalt bensiini kätte (2. ja 3. käik). Kui ma nö sujuvalt vajutan ja lasen "nö võimsusel peale voolata", siis seda ei juhtu. Mulle tundub, et mingi seos on ka jaheda ja niiske välisõhuga.
"To do list" on hea, sest sain teada 98 oktaaniga bensiini soovituse, mida ei ole siiani kasutanud.
Et pilt on liiga kaua üleval olnud?Algselt postitas: farmacoma
Nuustik on jube katkine.![]()
Algselt postitas: Gals
(ei tahaks lihtsalt üliheas korras saabi kuidagi retsima hakata, aga samas olen saabi-, turbo- ja tuuningumaailmas alles võhik)
Sama mõte ilmselt paljudel, kelle Saab natuke võimsamaks "keeratud"Algselt postitas: Gals
Peamiselt ahvatlebki mind seda väikest tuunimist teha ainult see, et seda nn. jõuvaru lihtsalt suurendada, et kui tekib mingis olukorras vajadus, siis on ta olemas ja mootori poolt pakutav, aga üldiselt olen väga rahulik kulgeja, aga teatud olukordades on see tõmme mõnus ja vajalik, ja kui see on nii lihtsalt ja siiski odavalt saavutatav, siis tekkiski kohe mõte, et - miks ka mitte siis. Gaas põhjas ei sõida.
Sa ei ole ainus, arvan, et paljud ootavad seda päeva kui CR t8le modimist pakkuma hakkab:headbang:Algselt postitas: ivark
Mina ootan pikisilmi hoopis T8 modimise hindasid. Lodoan, et varsti ka see võimalus. Tahaks võimsust juurde.