Blaupunkti ühendamine, kas keegi oskab

Suhtleme (heli + pilt) + auto teemadel...
RAF

juhtmed sai kõik kontrollitud ja ilusti töötasid. Sinine juhe on tõepoolest el. antenni oma. Kollane aga Dimmer (see valguse tumedamaks heledamaks keeramise teema).
See vana makk sbib hästi klassikusse on põhimõttelielt sama "ajastu". need uued on hõbedat värvi ja neooni täis. ja varastele meeldivad ikkagi need uued makid väga. samas kui ma uut ostma hakkan siis tahan et see suudaks mängida mp3-sid ja tal oleks kindlasti usb pistik mälupulksijaoks... pealegi paneksin ma selle raha mujale osadesse selles autos.
Pilt

näete leidsin kogu sellest puntrast veel juhtmeid need 2 punti isoleeritud otstega, kumbki vaatab vastas suunas. Mis juhtmed need on, oskab äkki keegi komentida?
KT100
Saabiklubi liige

pruun/valge
puane/valge
sinine/valge
roheline/valge
Need peaks nüüd kõlarite juhtmed olema. Embakumba kas esimesed või tagumised. Pakun, et tagumised, mul endal jookseb ka midagi sellist sinna. Lihtsaim viis kontrollimiseks esmalt visuaalne vaatlus või väikese patareiga lased pinge sisse ja kuulad kõlaris klõpsumist.
RAF

huvitav :conf: sest need juhtmed kõik tulevad samast isolatsiooni torust kust: must, kollane, punane ja oransh (el. juhtmed)
esikõllid tulevad eraldi isoltasioonitorust ja tagumised kõllid on mul keegi eelmistest geeniusomanikest ühendanud tavalise koduse laualabi juhtmega, neid on tagumiste kõllide klemmide küljes mässituna näha (mitte kül pildil :P )
KT100
Saabiklubi liige

ilmselt siis originaalid välja vahetatud ja need seisavad tühjalt
klassikul tehasest suht vähe juhtmeid ju: kõlarid 8 juhet, aku, süüde, maandus, dimmer? ja el. antenn. Kokku 12-13 juhet.
RAF

mnjaa, niivõttes täitsa õige sain kah kokku 13 juhet aga huvipärast küsiks edasi: see teine juhtme punt, mis on teibiga kokkumässitud (seal pildil juhtmete värvid suht nigelalt näha) seal on 3 juhet, kaks olid vist mustad (üks oli kindlasti) ja üks roheline, mis need siis võivad olla?
Andrus99
Saabiklubi liige

Bentley manuaalist 1991 aasta originaalraadio elektriskeem.

Ehk saad siit vajalikke vihjeid.

17 on armatuuri tuled
265 on elektriantenni mootor
350 on CD mängija või ekvalaiser (kasutati teatud mudelitel)
Ülejäänud peaks olema arusaadav

Lisatud failid
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
RAF

Viisin maki Leo juurde parandusse, vaatab kas sellest asja saab.
inca

Oi kallid inimesed ärge kasutage Leo teenuseid. Teeb mingi käki, võtab jubeda raha või ootad oma tehnikat kaks kuud. Ainuke milleks ta kõlbab, on kiirelt müügikasse mingi suvalise nässi ostmine. Kui härra kohal muidugi suvatseb olla.
RAF

Viisin maki Leo juurde parandusse, vaatab kas sellest asja saab.
RAF

paistab, et incal on mingi koha pealt õigus. Makk endiselt Leo käes, ning kättesaamine lükkub iga kord edasi ja aina edasi.
RAF

Uudiseid Leo käest!

Lõpuks ometi sain oma maki ilusti kätte... ja raha sain kah tagasi :P

Makk on täitsa töövõimetu ,mis tähendab et mul on autos iluvidin. Leo ei suutnud sellest jagu saada. Vahepeal pakkus teist makki sama parandsmise hinna eest ja selle parandamine jooksis samuti liiva.
Et siis 2 kuud ja 5 päeva ootasin makki parandusest ja lõptulemusena targemaks ikka ei saanud.
Ka kellelgi ei ole pakkuda TÖÖTAVAT 1990-ndate makki? eriti oluline on raadio täielik toimimine!
Kasutaja avatar
jack

Algselt postitas: RAF

Ka kellelgi ei ole pakkuda TÖÖTAVAT 1990-ndate makki? eriti oluline on raadio täielik toimimine!

Mul selline töötav JVC makk praegu autos. Aastast 1995+

See pilt on illustratiivne. Netist leidsin. Aga tüüp on sama.
Pilt
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Vasta