Saab 9-3 ARC 1.9 Tid 110kW

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
kriimsilm5

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... 4b27ed71e8

Tere siis ka minu poolt kõigile.
Mis te rahvas arvate sellest autost -hinna ja kvaliteedi suhtest?
Kas odokas võib olla tagasi keeratud , sest auto ikkagi 2005 aasta ja saksast toodud.
jään ootama igasugust tagasisidet.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

koht on usaldusväärne.
sealt hoovist saad valida vähemalt 20 saabi vahel , seepärast soovitan julgelt kohale minna.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
kriimsilm5

Mis arvate konkreetselt selle Saabi kohta
RStorm

Piltide järgi tundub ju igati korras ja kobe olema, kuid tasub ikkagi oma silmaga ära kaeda. Kui ostmiseks läheb siis ka tehniline pool üle kontrollida mõnes töökojas, et pärast mingeid üllatusi ei oleks. Kui hooldusraamat olemas siis peaks VM seda ka kontrollida saama, saadavad päringu.
Kasutaja avatar
Melkz

Konkreetse isendi kohta ei oska midagi arvata, kuna ei tea tema ajalugu. Mugavusvarustus jne on muidugi tasemel ning see hind ei tundu kaugeltki üle mõistuse olevat. Iseenesest on minu teada tegemist aga seni kõige ökonoomsema mootoriga Saabiga üldse, millel minek samuti täitsa korralik, auto välimus väga :thumb: Nõustun aga RStormiga, et igaks juhuks tasuks ikka lasta tehniline pool töökojas üle vaadata, et hiljem üllatusi ei ilmneks.
Kasutaja avatar
LauriJ

Räägin nüüd oma kogemusi, küll uuema mudeliga aga mul oli ka 1.9Tid moto.
Noh, selle mootori osas...mina oma autol pole küll selliseid numbreid kunagi kätte saanud. Kõige parem oli 5.5l/100km. Suvel, maanteel, ühtlaselt sõites. Ja mul oli veel 88kw variant, mis peaks ökom isegi olema. Ei saa öelda, et midagi katki oleks olnud, auto koguaeg hooldustes käind ja kõik korras. Linnas oli ikka mingi 8+ kütte kulu koguaeg. Oleks siis mootor ergas aga alla 2000 pööret oli ikka väga uimane pill, pm 6 käiguga maanteel 100pealt kiirendust ei toimunudki, 4nda käiguga hakkas liikuma alles. Niiet jah imelik mootor (lugesin foorumitest ka, et siis pidi uimane olema, kui egr klapp kinni on aga see sai lahti võetud ja kõik oli korras). Igastahes mulle ei meeldinud see mootor üldse (Võin linna küttekulu võrrelda oma endise Octavia RS, 2.0 TSFI 200hp, mõlemal oli ca 10l 100-le normaalsel sõidul, vahe oli selles, et RS liikus, kui vaja oli, Saab ei suutnud, ainult kütet oskas võtta). EI taha nüüd uskuda, et kõik 1.9tid motod sellised on aga mulle see mootor ei istunud üldse. Praegune Avensis (2009 2.2 d4d) võtab ikka oluliselt vähem kütust ja on kõvasti parema astumisega (ja ka vaiksem, kuigi Saabis oli mul lisa mürasummutus tehtud).

Võibolla mul oli ikka kuskilt otsast katkine isend. Tõin lihtsalt välja mõned asjad, mis mulle ei meeldinud Saabi juures. Aga ülejäänud auto kohapealt ei saa väga kurda, istmed on mugavad, helisüsteem sai ka järele aidatud korralike kõlarite ja võimenditega, välimus on väga ilus. Võibolla kui proovin kunagi Aero varianti, siis hakkab ka mootor meeldima. Ahjaa, käiguvahetus oli ka imelik, selline ebatäpne vms.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: LauriJ
(Võin linna küttekulu võrrelda oma endise Octavia RS, 2.0 TSFI 200hp, mõlemal oli ca 10l 100-le normaalsel sõidul, vahe oli selles, et RS liikus, kui vaja oli, Saab ei suutnud, ainult kütet oskas võtta).
No diisel vs bensiin võrdlus on pisut kohatu..:) Ikka liige erineva dünaamikaga mootorid on.

Ja kusagilt on mulle meelde jäänud, et see mootor ongi kuidagi ebadiisellik, tahab pöördeid saada jms.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Melkz

Lauri juttu kommenteeriks nii, et ei anna kuidagi võrrelda vana 88 kW ja uuemat 110 kW turbodiislit. Sel viimasel on erksust küllaga, võin kinnitada. Ja ka ökonoomsuselt on ta vanast 88 kW-sest tõepoolest üle, ehkki see võib tunduda veidi uskumatu.
Cyberil on õigus, et antud mootor tundub veidi ebadiisellik, seda just heas mõttes (pöörete ja erksuse tõttu). Samas eks see ole kõigi uuemate diislite eripära, mingit vanamoodi traktori kombel madalatel pööretel ködistamist need ei taha, tahmab erinevad seadmed-klapid ära ja igasugu jamad ei lase siis kaua oodata.
Ahjaa, tegelikult on 6-käiguline manuaalkast sellel ka väga mõnusalt käepärane võrreldes nt varasema (2.2Tid) 5-käigulise nätskevõitu manuaaliga, mida ise oman.
kriimsilm5

Aga suurimad tänud teile, et viicisite vastu kirjutada.
Nüüd on asi nii kaugel , et auto tõstei üles ja lähen kaema seda ja reedel peaks veel vikingis diagnostika ka olema , kus siis saab auto kohta kõik teada.
Kus muidu saaks kontrollida vin koodi järgi auto ajalugu?

Tnx teile !
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: kriimsilm5
Kus muidu saaks kontrollida vin koodi järgi auto ajalugu?
Pohimotteliselt ei saagi. Juhul kui tead, kus autot hooldatud on, siis on lootust sealt mingi ajalugu saada, aga valismaalt toodute puhul on see suht harv juhus.
Saabil pole tsentraalset andmebaasi tootja juures selleks tarbeks.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
RStorm

Mul siis vist vedas, et VM sai vini järgi teada mis mu saabikgua itaalia maal tehti ja garantiid kehtisid ka edasi:beer:
geneetik

Mina kirjutasin kunagi Saksamaale ühte Saabi keskusesse ja sain teada, mis autoga tehtud. Saksa keeles muidugi siis.:D
Vasta