Tere,mul ka selline mure et ühel hommikul auto enam ei käivitunud,vahetasin ära süütekasseti aga ei midagi,olen kuulnud et viga võib olla ka vändaanduris,aga mis selle asja õige nimetus on,kui seda tellida,auto ise automaatkastiga.Ehk oskab keegi öelda.
Tänud.
saab 9-5 ei käivitu
Aga täpsustad, mismoodi ei käivitu enam. Äkki vabse benapump, ka 9-5 puhul sage kollitaja.
Paar korda olnud enne mõne nädala jooksul et nagu lubas aga käima ei läinud,siis jälle läks ja sõitis kenasti mõned päevad ja nii mõned korrad.Siis sai ühel päeval sõidust tulla ja paari tunni möödudes vaja uuesti minna sõitu aga enam ei läinud käima,kui esimest korda tõrkus siis sai peale käima minekut käia ka diagnostikas ja 75% tõenäosusega ütles et süütekassett,aga kuna mootor käis siis ei saanud 100 protsenti see asjatundja öelda.Nüüd vahetasin süütekasseti aga ei miskit.
Kui mul vända andur läbi oli hakkas auto suvalistel hetkedel välja surema kuniks üks päev ei läinud tööle, suure pusimise peale sain ta kudagi käima ning lõpuks viskas ka check engine ette..
PS! käisin diagnoosi tegemas Troostis ning seal saadi kohe jaole..
PS! käisin diagnoosi tegemas Troostis ning seal saadi kohe jaole..
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Su viimase kirjelduse põhjal ütleks, et siiski vändaandur süüdlane.
Diagnostika raames võiks "eksperdid" mõne teise DI kassetiga enne ära proovida, kui uut müüma hakkavad. Vastasel juhul võib mõne vea otsingul 40% auto juppidest ära vahetada. Saabi hingeelu mitte tundev omanik reeglina sellist asja küsida ei oska.
Diagnostika raames võiks "eksperdid" mõne teise DI kassetiga enne ära proovida, kui uut müüma hakkavad. Vastasel juhul võib mõne vea otsingul 40% auto juppidest ära vahetada. Saabi hingeelu mitte tundev omanik reeglina sellist asja küsida ei oska.
Siit saad Saabide remontijate andmed, vali oma lemppari:
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=4939
Anna siis teada ka kuidas saaga lõppes..
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=4939
Anna siis teada ka kuidas saaga lõppes..