Ostaks siis ülalmainitud juhtme ehk siis andurist pistikuni juhet vaja.
Tegu siis 89a ja 16-klapilise motoga!
tel:56682214
O: classikule vända anduri juhtme!
Hmm, klassikul (ehk siis Saab 900 1979-1993) ei ole minu teada väntvõlli andurit kui sellist.
Ajad miskit segamini?
Andur on Saab 9000-tel (kas ka 89a ...???) ja minu teada on andur juhtmega ühes tükis, seega juhet eraldi ei ole saadaval.
Ajad miskit segamini?
Andur on Saab 9000-tel (kas ka 89a ...???) ja minu teada on andur juhtmega ühes tükis, seega juhet eraldi ei ole saadaval.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Algselt postitas: AndrusFJR
Hmm, klassikul (ehk siis Saab 900 1979-1993) ei ole minu teada väntvõlli andurit kui sellist.
Ajad miskit segamini?
See on b202I moto ja sellel on olemas!
skanimpordi kood on 03.7201
Algselt postitas: KT100
EZK sensori juhet siis peetakse ilmselt silmas
Sel juhul on tegemist knock sensoriga, mitte vända anduriga.
Ja mis sel juhtmel siis viga on? Või on üldse puudu?
Katkist peaks parandada küll ju saama?
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Algselt postitas: Cyber
See on minu mäletamist pidi varjestatud juhe.
Ka varjestatud juhet saab parandada, või osta näiteks ELFAst jupp varjestatud juhet ja teha uus. Ei ole raketiteadus

Ma ei tea kuidas EZK puhul aga APC-l on analoogne knock sensori juhe ja selle sensori poolses otsas on pistik, kuid teine ots läheb APC boksi pistikusse - seega eraldi juhet kui varuosa ei ole kuskilt võtta.
Kus selline siis asub?:conf:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Ära sa märgi, uurisin natuke rohkem Bentley manuaali ja tuleb välja, et vabalthingavatel klassikutel ongi kahte tüüpi Hall-i andurit, kuni 1988 asub see jagajas ning pärast 1988 kuskil väntvõlli rihmaratta lähedal. Ma ainult turbokatega tegelenud, seepärast nii arvasin.
Knock sensor on siis lisaks sellele veel.
Inimene õpib kogu elu
Knock sensor on siis lisaks sellele veel.
Inimene õpib kogu elu

Jep, sellepärast on mu ühel vabalthingaval 89a masinal üks lisaplokk vasakus koopas, mis pidavat siis süüdet keerama ja puha.
Ühesõnaga on mul kuskil see juhe ka olemas, aga lähiajal ei satu sinna, kus ta asub.
Ühesõnaga on mul kuskil see juhe ka olemas, aga lähiajal ei satu sinna, kus ta asub.
Kui kellelgi peaks seda EZK sensorit vaja minema, siis tõstku käsi. Endal ei lähe vaja, aga uuema tüübi õlipumba kaas läheb loosi.
Kas sul on mingi mootor lammutamises? Ega sul seda rihmaratast pole üle?