Saab 9-5 2.3t, 2001, spike, müüdud

vmaster
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
Kontakt:

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
ETTEPANEK, hakata varastama varastelt!!!

Ennem tuleb vargad kindlaks teha.
Kasutaja avatar
spike

kuna uue klaasi saan ma alles järgmisel aastal (väidetavalt pole sellist klaasi hetkel kusagilt võtta), siis momendil on mul au sõita kahe juhipoolse klaasiga. minu auto kõrvalistuja klaas oli varem ühes teises riigis ühe teise auto juhipoolse ukse klaas. aga see on ajutine, seniks, kuni tuleb tutikas. siis hakkan ilmselt sealt teed vaatama, sest need idikad ei löönud mul esiklaasi sisse, mis oleks juba ammu tahtnud vahetust.
suur

Täielik OT:
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
ETTEPANEK, hakata varastama varastelt!!!
Tead, see pole isegi naljakas mitte. Ma loodan, et saabiklubi foorumi seltskond nii madalale ei lasku!!!

Muuseas, 1 tuttav turvaukse tootja mainis, et hiljaaegu telliti neilt meeletu kogus uksi. Ja seda ilma, et mingit kampaaniat oleks tehtud. Paraku on surutisega kaasnev varguste laine kohale jõudnud :( ja inimesed otsivad kaitset.

Spike, kus piirkonnas (linnaosa) pätid tegutsesid?
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

See oli naljakas, paraku reaalelu pole naljakas.
Kasutaja avatar
spike

kalamajas, kotzebue tänaval maja valgustatud hoovis.
ma elan siin ligi 3 aastat ja mitte kunagi pole probleeme olnud.
nüüd siis järjest mitu asja. jäi ju mingi linnaametnik ka siin kadunuks.
Kasutaja avatar
spike

sain täna uue klaasi siis ametlikult. ja hr timutit'ga vesteldes tuli välja, et ilmselt läheb see klaas kohe käiku järgmisel autol, mida tabas täpselt sama käekirjaga saatus.

ps! esmaspäeval läheb suksu hooldusesse ja siis võb julgelt ostusoovidega esineda.
Kasutaja avatar
spike

käesolevaga lõpeb siis selle saabi lugu minu kasutuses. umbes tund tagasi andsime võtmed üle uuele omanikule.

siinkohal tahan siiralt tänada härrasid Iisak ja Trionic, kelle nõu ja jõuga sain üle kõigist probleemidest. :notworthy:
que

kas järgmine liikur saab olema endiselt saab?
Everyday Regular SAAB guy!
Kasutaja avatar
spike

ei. käed on juba löödud Peugeot osas. tuli lihtsalt soodne võimalus. aga eks selle saabindusega vaatab edaspidi. nagu kusagil filmis öeldi - you can take the girl out of the trailerpark, but you can't take the trailerpark out of the girl.
Vasta