Keskkonsool tundub olevat lihtne ümber teha aga kas on keegi üritanud kellade valgustust ka muuta?
Netis tuulates jäi silma ainult mingid sinised variandid kuid valge/punase kombinatsiooniga kompotti ei ole veel silmanud

Saabi puhul häirivad mind rohelised toonid nii nuppude-kui ka kellade juures ning idee on vahetada kogu pirnide teema ledide vastu (valge/punane).
Keskkonsool tundub olevat lihtne ümber teha aga kas on keegi üritanud kellade valgustust ka muuta?
Netis tuulates jäi silma ainult mingid sinised variandid kuid valge/punase kombinatsiooniga kompotti ei ole veel silmanud
Eiei, Audi punased mulle ka ei istu, pigem vaatan sarnases suunas, nagu ma oma Mazdal tegin:Saabi puhul häirivad mind rohelised toonid nii nuppude-kui ka kellade juures ning idee on vahetada kogu pirnide teema ledide vastu (valge/punane).
Imelik kui erinev maitse inimestel on. Mina olen alati autot valinud nende autode vahel millel on roheline taustvalgus. Tegelt võib olla ka sinine aga selline punane on minu arust liiga närviline nagu audilel on...
Aga eks see kõik on rohkem maitse küsimus
See roheline osa kellade taga on vist enamustel autodelSaabil niisama lihtsalt numbreid valgeks ei saa, kuna kilel on roheline lakikiht välimisel poolel (musta värvi all siis).
Mis lahendusi silmas pead?Aga huviliste jaoks on päris vingeid lahendusi tänapäeval jalaga segada.
Sobib ikka, aga tegema peab asja korralikult ja mõttega, mitte toppima esimesi ettejuhtuvaid vidinaid igale poole.ei saa mina sellest ledi pedendusest aru.mingi trendi värk praegu.saab selline auto,et talle kohe ei sobi selline värk.