Tervitus,
Mul on pisuke mure, millega pöördun teie poole, ehk oskate aidata...
Nimelt asi selles, et jäin kodutänavas lumme kinni oma autoga(saab 9-5 2.3 automat, 2007 aasta), jukerdasin ja jukerdasin seal.... mure siis järgmine: kui nüüd panen käigu sisse, siis pöörded tõusevad, turbo rõhk ka, kuid rattad ei hakka enam vedama, ei edaspidi ei tagurpidi käigul, ja rooli pealt käike vaetades nätab et käik läheb sisse aga rattad vedama ei hakka. Auto ise ühtegi hoiatust ega viga mulle ei näita, ega ütle. Kas ma võisin tõesti oma rahmeldamisega käigukasti ära lõhkuda? Üks teadjam mees arvas et viga võib olla ka hüdraulika blokis. Siin on teil raske diagnoosida probleemi, kuid kuna viibin ise välismaal ja auto seisab hoovis hetkel, siis mõtlesin et proovin targematelt nõu küsida.
Kõiksugu arutlus on väga teretulnud!
Saab 9-5 2.3 turbo automaatkast
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Minu esimene ... peale kolmandat õlut pakkumine oleks, et lase autol maha jahtuda ... katseta hommikul uuesti ja vaata mis sümptomid siis 

-
- Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.
Minu prognoos oleks et õhtal on asendiandur
päris tihe 9-5 probleem ,et ei tunne käiku ära enam ja istub sul koguaeg kas neutraal asendis või parkingus, aga tabloo seda ei näita
päris tihe 9-5 probleem ,et ei tunne käiku ära enam ja istub sul koguaeg kas neutraal asendis või parkingus, aga tabloo seda ei näita
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Asendiandur on küll loogiline pakkumine. Kuidas aga seda lihtsate vahenditega ise kontrollida ei oska öelda. Tech aitab, aga sellest teadmisest Sul hetkel vähe abi 

-
odavam oleks tech auto juurde viia:eureka: