Ahi tossab tihti

Diislelmootoriga autode omanike rõõmustamiseks nüüd ka eraldi alajaotus.
Vasta
Kasutaja avatar
Melkz

Pöördun seekord niisuguse nähtusega, nagu lisasoojendusahju väljalaskest (põhja all, suht kati lähedal) sageli väljuv sinakas-must suits koos üsna ebameeldiva vinguhaisuga, mis tungib ka salongi. On see täiesti normaalne nähe või peaks laskma agregaadi üle vaadata, puhastada vms? Eriti häirib just nt foori taga seistes või kodu juures see värske õhu rikkumine.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

See ongi puhastusprotsess, mis seda tossu tekitab. Peaks laskma tal selle protsessi lõpuni viia.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Trionic
Saabiguru

Pole sel ahjul puhastusprotsessi.
suvekas

Ei tule "rohelised"sulle ütlema, et sul auto ajab vingu välja... muretse parem siis, kui seda suitsu ei tõuse ja pead hakkama ahju aju või muid asju seal vahetama ja arve tuleb selline 300-400€.
Tean mida räägin ja ilma ahjuta -30 kraadi juures esiakent jääst puhtaks ei saa...
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

üks variant on see, et kui ta sul siiani korralikult või üldse töötanud ei ole ja järsku millegi pärast tööle hakkas, siis ta lihtsalt põletab mõni aeg seda sinna kokku kogunenud soga;

aga teine variant, et pead kibekiirelt lahti võtma ja vea leidma ja ära puhastama; muidu läheb kalliks maksma see tegemine, kui miskit läbi läheb.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
turuplats
Auto: 2 x Saab 9-5 1.9
Kontakt:

mul tossab ja olen ta üldse lahti ühendanud. jah peab ära puhastama ja veel pudipadi seest ära vahetama, kokku läheb see umbes 150€ maksma. ma sain sellise pakkumise.
iphonede ja ipadide remont
Kasutaja avatar
Melkz

Aitäh vastajatele, aga ausalt öelda ühest soovitust ma siit nüüd välja ei loe paraku, kas peaks laskma puhastada või ei...
Kuna ta pidevalt ei tossa, vaid ainult aeg-ajalt, siis hetkel lasen vast olla ja ei hakka kiskuma. Alates 10 soojakraadist ta väidetavalt niikuinii ei rakendu ja kevad varsti tulekul. Turuplats - kas ta sul tossab vahet pidamata, et puhastust nõuab? Kes sellise pakkumise tegi?
Vasta