Probleem siis selles, et peale kliima täitmist ei puhu enam sooja salongi kuigi enne täitmist köik toimis (puhus sooja).
Mootor läheb kenasti soojaks aga tõstes kliima süsteemist temperatuuri ei tule ikkagi matsugi sooja ja vahest nagu lylitab ikka kliima pumba järgi kuigi peaks sooja puhuma kliima iseenesest toimib?
saab 9000 92 ei puhu sooja
Jahutusvedeliku tase normis?
Kui see ok, ja termostaat ka toimib, siis peaks ju salongiradikat kütma küll (kui radikas just umbes pole).
Sealt edasi jõuame klapini, mis reguleerib, kui palju õhku soojendusradika vahelt läbi jookseb.... Ehk siis klapi mootor (on seal mootor?) või seda juhtiv automaatika trukib üritust.
Kui see ok, ja termostaat ka toimib, siis peaks ju salongiradikat kütma küll (kui radikas just umbes pole).
Sealt edasi jõuame klapini, mis reguleerib, kui palju õhku soojendusradika vahelt läbi jookseb.... Ehk siis klapi mootor (on seal mootor?) või seda juhtiv automaatika trukib üritust.
Nii, ma olen nüüd ise täpselt sama probleemi otsas, ikka kaklema peab selle Saabikesega 
Igaljuhul lihtsalt tavapärast sõitu tehes enam sooja salongi ei tulnud enam, mootor läks ilusti soojaks nagu ikka. Olen mitu korda sõitnud nüüd (eile ja täna) ja ikka sama asi.
Lihtsalt ei hakanudki sooja puhuma kliima. Proovitud on kalibreerimist - 0 viga. Kõik justkui oleks korras. Manuaalselt saan õhuvoolujugasi suunata vastavate nuppude abil, töötab. Ventilaatorite pöördeid saan muuta - töötab. Aga temperatuuri valik olgu LO või HI - sooja ei tule mitte üht kübetki!!!
Ja veel on nii, et AUTO reziimis jätab kliima õhujoa valiku kõige kõrgema, ehk akendele mõeldud reziimi peale. Kui soojendus töötas siis lülitas ta ise ümber akna/jalgade reziimi peale (et salongi õige temperatuurini kütta) ise vastavalt siis kui mootor soojaks läks. Näib nagu kliima saaks aru, et kuskilt pole tal seda sooja õhku võtta ja seega puhub nõrgalt esiklaasi (ükskõik mis temp valitud on), et klaasi udust vabana hoida.
Eelmine talv vahetati kogu see puhurite mootor (kui ma ei eksi) välja sest siis oli sama lugu, et sooja ei tulnud. Ei mäleta ise kas tookord ventikad töötasid või mitte, aga siiski, see jubin sai just autot ostes välja vahetatud.
On üldse midagi veel mida ise saaks proovida selle probleemi puhul? Õnneks on järgmiseks reedeks Anti juures juba aeg kinni, kuid nüüd on jälle üks mure rohkem mida kurta

Igaljuhul lihtsalt tavapärast sõitu tehes enam sooja salongi ei tulnud enam, mootor läks ilusti soojaks nagu ikka. Olen mitu korda sõitnud nüüd (eile ja täna) ja ikka sama asi.
Lihtsalt ei hakanudki sooja puhuma kliima. Proovitud on kalibreerimist - 0 viga. Kõik justkui oleks korras. Manuaalselt saan õhuvoolujugasi suunata vastavate nuppude abil, töötab. Ventilaatorite pöördeid saan muuta - töötab. Aga temperatuuri valik olgu LO või HI - sooja ei tule mitte üht kübetki!!!
Ja veel on nii, et AUTO reziimis jätab kliima õhujoa valiku kõige kõrgema, ehk akendele mõeldud reziimi peale. Kui soojendus töötas siis lülitas ta ise ümber akna/jalgade reziimi peale (et salongi õige temperatuurini kütta) ise vastavalt siis kui mootor soojaks läks. Näib nagu kliima saaks aru, et kuskilt pole tal seda sooja õhku võtta ja seega puhub nõrgalt esiklaasi (ükskõik mis temp valitud on), et klaasi udust vabana hoida.
Eelmine talv vahetati kogu see puhurite mootor (kui ma ei eksi) välja sest siis oli sama lugu, et sooja ei tulnud. Ei mäleta ise kas tookord ventikad töötasid või mitte, aga siiski, see jubin sai just autot ostes välja vahetatud.
On üldse midagi veel mida ise saaks proovida selle probleemi puhul? Õnneks on järgmiseks reedeks Anti juures juba aeg kinni, kuid nüüd on jälle üks mure rohkem mida kurta

Nonii sensor käes, termistor või mis iganes temperatuuritundlik takisti mis seal ka poleks töötab nagu ilusti mingi 10 oomi on takistus toas mul ja muutub kui oma hingeõhku peale puhuda 
Aga tundub seega, et asi pole siis selles jubinas

Aga tundub seega, et asi pole siis selles jubinas

Muuseas välistemperatuuri andur mõjutab ka kliima tööd. Kuidas sul välistemp'iga lood on. Mul oli seal miski lühis ja näitas suvel välistemperatuuriks "-30" - sellise temperatuuriga aga hakkas kliimaseade hullult kütma. jahedat õhku oli raske välja võluda. Järsku on sul vastupidi?
Sellest on siin kuskil juttu kah olnd, aga ei pole aega hetkel otsida.
Sellest on siin kuskil juttu kah olnd, aga ei pole aega hetkel otsida.
Nii, kõik, olemas - viga leitud.
http://www.quasimotors.com/accairmix.htm
Siin on ilusti pildil ära näidatud mis viga on. Nimelt see plastmassist kang mida mootori hoob liigutab oli pooleks mis on tüüpiline viga.
Üritasin ebaõnnestunult seda super attackiga kokku liimida... ilmselt külma ilma probleem ja see, et sinna on kohutavalt raske ligi pääseda. Panin miskit teipi ümberringi... reedeni kannatab nii kah ehk, vähemalt salong on soe
Viga on kindel, juba olen saanud sooja salongiga sõita
Hea teada, et pole mingi keeruline viga... ei kujuta ette mis moodi küll remont peaks toimuma - kas kogu jubin vahetada välja või tuleks asi korralikult kokku liimida... eks Anti juurest saab selguse.
http://www.quasimotors.com/accairmix.htm
Siin on ilusti pildil ära näidatud mis viga on. Nimelt see plastmassist kang mida mootori hoob liigutab oli pooleks mis on tüüpiline viga.
Üritasin ebaõnnestunult seda super attackiga kokku liimida... ilmselt külma ilma probleem ja see, et sinna on kohutavalt raske ligi pääseda. Panin miskit teipi ümberringi... reedeni kannatab nii kah ehk, vähemalt salong on soe

Viga on kindel, juba olen saanud sooja salongiga sõita

Hea teada, et pole mingi keeruline viga... ei kujuta ette mis moodi küll remont peaks toimuma - kas kogu jubin vahetada välja või tuleks asi korralikult kokku liimida... eks Anti juurest saab selguse.
Teine võimalus on see, et seda hooba liigutav mootor võib õhtal olla... endal on see sama jama... võtsin hoova lahti (mootorit küljes olevalt traadist) ja panin vastava suurusega kummitoru jupi hoova alla, et see ei sulguks... nüüd on soe... ja seda kõike saab teostada KrikU poolt antud aadressi õpetuse alusel. Edu
p.s tegemist on sama aasta 9000dega:thumb:
p.s tegemist on sama aasta 9000dega:thumb:
Jah, mingisugune fiksaator on seal mis seda mootori liikumist piirab, kui see ära laguneb siis mootor tõmbab oma jõuga selle plastmass kangi pooleks. See on siis inf otse Antilt - vea põhjus ei ole selle plastik hoova purunemine vaid see on hoopis tulemus. Antil kõik vajalik remondiks olemas, kuid suht aeganõudev töö pidi olema.
te ikka tahate kõike keeruliseks ajada. selles rem komplektis olemas nii piiraja kui ka uus metallist hoob, mis istutatakse murdunud köndile otsa. kogu protseduur võtab aega ca pool tundi:fight:
hakkama saaks igaüks, kellel vähegi käed otsas on
hakkama saaks igaüks, kellel vähegi käed otsas on