Ma ei ole automaatkastiga Saabiga sõitnud ja ei oma seega isiklikku kogemust. Iseenesest ei pidanud ma seda 4-packiga seotud väljakutset kinniseks - kõik, kes soovivad võivad kandideerida.Algselt postitas: suurAlgselt postitas: Lembit
Sa väidad mulle, et sul on automaatkastiga auto, mis kiirusel 85 km/h gaasi PÕHJA vajutades teeb ainult 1 lülituse? Siis olen valmis selle demonstratsiooni eest sulle loovutama 4-pack õlut. Tingimusel muidugi, et rohkem, kui 1 lülituse korral saan sama koguse vastu![]()
Minu autol saab Gaasi põhja vajutades ühe lülitusega hakkama. Kui pedaali läbi põhja vajutan, teeb 2 lülitust. Ausalt. Avastasin läbi põhja vajutamise võimaluse alles siis, kui olin saabi mitu kuud omanud. Kusjuures kui pedaal "läbi põhja" on, siis teeb käiguvahetuse alles 6000+ pöörde juures.
EDIT: Kui kannatus katkeb ja jalaga pedaalile nii rängalt ei rõhu, siis loomulikult hakkab kast ebamääraselt tõmblema eeldades et soov kiirendada on lõppenud.
Tingimused siis sellised:
ühtlane sõit, käiguvalits maanteesõidu asendis, kiirusega 80 - 85 km/h, gaas põhja (nii sügavale, kui läheb (läbi põhja ei ole vaja)).
Kui sellistel tingimustel teeb käigukast ainult ühe allavahetuse (ja rohkem mingeid tuntavaid vahetusi ei tee enne kiirendamist 4->3= 1 vahetus, 4->2= 1 vahetus, 4->3->2= 2 vahetust, 4->1->2= 2 vahetust ) - Lembit annab 4-pack'i õlut.
Kui sellistel tingimustel teeb käigukast rohkem, kui ühe käiguvahetuse (tuntavad käiguvahetused, pikk mõttepaus, millist käiku valida - noh see, mida ülevalpool kirjeldasin)- lembit saab 4-packi õlut.