Saab 9-5 2.3 Aero, 1999, saabihuviline

Vasta
saabihuviline

Tervitus!

Minu Saabilugu algab sellega, et eelmine auto oli juba piisavalt väärikas vanuses, et teenitud pensionile minna. Vaadata tuli seega uus liikumisvahend.
Tavaliselt on eelistused jäänud sakslaste sekka, nii ka seekord. Kuna minu olemasoleva ressursiga ei olnud saada mulle sobivat sakslast ning mõnel tuttaval on Saabid ning nad Saabi ka soovitasid siis otsustasingi end teemadega kurssi viia ja uurida.
Minu jaoks on olulised võimalikult paljud lisad, mis autosõidu mugavaks teevad. Samuti on omad eelistused salongisisu ja muu sellise suhtes. Leidsin, et 9-5 jääb minu eelarve piiresse ning samas sisaldab palju lisasid.
Nädala-paari jooksul sai välja nopitud mõned lemmikud, mida sai ka vaatamas käidud ning üks jäi siis eriliselt silma.
Reedel (20.05.11) sai autot Carringus näitamas käidud ning kokkuvõttes siis ka ära ostetud.

Tegemist on 1999 aasta 9-5 Aeroga, toodud Šveitsist ning eelnevalt Eestis arvele võtmata.
Praeguse seisuga olen igal juhul autoga rahul: auto on suur, ruumikas, ergas ja mugav. Sain ka oma heleda nahksisu nagu soovitud (2x ventileeritavad istmed).

Plaan minna pukse ning õli vahetama, seniks aga pilt, mis on tehtud vahetult enne teh.ülevaatust:

Pilt
budulojus

edukaid kilomeetreid ja esmapilgul suht ilus püss.Loodame siis,et masin ka kestab mitte ei ole müügiks kokku klopsitud
saabihuviline

Tänan, tarvis ;)
Eks lõpuni kõike ikka teada ei saa aga niipalju kui saime uurida ning ka auto all olles vaadata ja küsida siis silmnähtavat sirgeksvenitamist ja muud sellist ei ole olnud.
Nii palju kui võimalik, tegime omalt poolt ära ja eks nüüd ole näha kas ja kuidas kestab :)
Kasutaja avatar
valka

Kui pole saladus siis kust ostsid? Väga kena isend muidu :thumb:

terv,
valka
AAA

Kui pole saladus siis kust ostsid? Väga kena isend muidu :thumb:

terv,
valka
Uno autost
saabihuviline

Kasutajal AAA on õigus- auto on pärit tõesti Uno Auto müügiplatsilt.
budulojus

Kasutajal AAA on õigus- auto on pärit tõesti Uno Auto müügiplatsilt.

Kuidas seal Unos sul asjaajamine ka läks?mis mulje jäi?
saabihuviline

Lugesin enne ostu kaalumist muuhulgas palju ka Uno Auto kohta (just tagasisidet ja eelnevaid kogemusi).
See kõik jättis 99% väga halva mulje ning tegi ettevaatlikuks.
Kohapeal oli kõik meeldiv, müüja käis meiega igal pool kaasas pabereid ajamas jne.
Kõik sujus ja oli OK.

Nagu ennegi mainisin siis olen autoga siiani rahul. Seda, kas autol on veel mingisuguseid varjatud vigu, näeme alles siis kui need välja tulevad.
saabihuviline

Praeguse seisuga olen autoga väga rahul.
Vahetatud hunnik pukse, teostatud õlivahetus ning välja vahetatud said ka filtrid.

Järgmisena peaks ka nahahoolduse laskma ära teha.

Eile sai pesulast ka läbi hüpatud- tulemus oli ikka ilus küll. Kaamerat muidugi käepärast ei olnud, seega pole ka pilti :(
cabric

Pesula võiks ka pildistamise teenust pakkuda, näeks siin väikest konkurentsieelist.
saabihuviline

Veidi uuendust.

Eelmisel nädalal mingi hetk avastasin auto alt mõned tilgad õli. Asja lähemalt uurides sai selgeks, et tegu on käigukasti poolse otsasimmeriga.
Vahetades sai selgeks, et ka õlianduri vahelt ajas õli välja, nii, et ka see läks vahetusse. Samuti vahetati sidur.
Auto saan homme kätte, eks siis ole täpsemalt näha.

Hetkel olen suht tänulik selle eest, et põhjakatet autol ei olnud- probleem sai üsna kiirelt avastatud.

Aga rahul olen ikkagi :beer:
saabihuviline

Nii, auto nüüd juba mõnda aega käes ja tunne hoopis teine!
Siduriga seonduvad probleemid ilusti kõrvaldatud lisaks muudele.

Nüüd peaks displeilt puudu olevaid piksleid hakkama taastama ja muud sellist nipet-näpet.
Vasta