Minu Saabilugu algab sellega, et eelmine auto oli juba piisavalt väärikas vanuses, et teenitud pensionile minna. Vaadata tuli seega uus liikumisvahend.
Tavaliselt on eelistused jäänud sakslaste sekka, nii ka seekord. Kuna minu olemasoleva ressursiga ei olnud saada mulle sobivat sakslast ning mõnel tuttaval on Saabid ning nad Saabi ka soovitasid siis otsustasingi end teemadega kurssi viia ja uurida.
Minu jaoks on olulised võimalikult paljud lisad, mis autosõidu mugavaks teevad. Samuti on omad eelistused salongisisu ja muu sellise suhtes. Leidsin, et 9-5 jääb minu eelarve piiresse ning samas sisaldab palju lisasid.
Nädala-paari jooksul sai välja nopitud mõned lemmikud, mida sai ka vaatamas käidud ning üks jäi siis eriliselt silma.
Reedel (20.05.11) sai autot Carringus näitamas käidud ning kokkuvõttes siis ka ära ostetud.
Tegemist on 1999 aasta 9-5 Aeroga, toodud Šveitsist ning eelnevalt Eestis arvele võtmata.
Praeguse seisuga olen igal juhul autoga rahul: auto on suur, ruumikas, ergas ja mugav. Sain ka oma heleda nahksisu nagu soovitud (2x ventileeritavad istmed).
Plaan minna pukse ning õli vahetama, seniks aga pilt, mis on tehtud vahetult enne teh.ülevaatust: