Autol on nüüd hooldus ka tehtud.
1. Tagumise vasku ratta pidurile pandi uus suport.
2. Salongivendika mootor vahetati uue vastu.
3. Autol all uued suverehvid (need sai alla enne kui auto hooldusesse viisin).
4. Hooldus õli ja filtritega tehtud.
5. Raadiole tekitati AUX võimalus ja nüüd on veel ainult juhe puudu.
6. Sai ise väike tuuning ka tehtud

Üks tuttav ütles, et poldipead millega veljed alla on keeratud on natuke roostes. Nüüd on siis neil plastikmütsid peas ja rooste ei paista kuskilt
Küsisin siis selle kohta, kas midagi oleks tarvis veel vahetama hakata ja tuli välja, et esimesed Koni fsd amordid on kehvad

Uurisin et kas sõita kannatab ja pidi kannatama küll aga mingil hetkel peaks ära vahetama. Endal on kogemus fordi amortidega kui need läbi läksid. Siis oli nii et kui pidurdasin siis esiots õõtsus nagu laevanina. Saabiga sõites küll ise aru ei saa, et esiots õõtsuks. Siit siis väike küsimus, et kas Monroe gaasiamorte (amordid + paigaldus 200 eur) tasub alla panna või peaks uued Koni fsd-ed hankima? Ise mõtlesin, et kuna sõita pidi veel kannatama siis jätan vahetuse sügise algusesse.
Üks küsimus, mis tekkis on see et kas antenni vahetamine on Saabil väga keeruline? Paranduses arvati et sellega läheb kuskil tunnike aega. Mul on internetist uus antenn tellitud ja kui teaks kuidas vana katuselt kätte saab siis pusiks äkki uue ka paikka.
Anomaaliatest olen auto juures avastanud veel ühe, mis jäi auto hoolduses mainimata. Olen märganud et vahest kui auto käima panen siis süttib juhiistme istmesoojenduse tuli (aga mitte iga kord). Kui vajutan selle nupust maha siis kustub ilusti ära.
Igatahes kiirendus ja sõidumõnu on selle masinaga mega. Kindlalt parim masin, mille rooli on elu jooksul keerata õnnestunud

Masinaga harjumiseks läheb veel natuke aega aga mingi tunnetus hakkab juba tulema. Üks mida kardan on see et kuskil parkides esiotsaga äärekivisse ei sõida sest auto on oluliselt madalam kui mu eelmine masin.