Saabi aednikud

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
budulojus

Palju meie hulgas on neid kel meeldib aias mässata ja aretada?Ise olen väikest viisi arbuusikasvataja ja üks päev sattusid mulle külla sellised tegelased.http://www.jt.ee/569938/pikamaaautojuht ... s-arbuuse/

teised võiks ka oma katsetustest pajatada
ivark

Ei ole katsetanud aretada midagi kuid maal istutasin suvel ühe ploomipuu ja iga kevad tegelen väheke ka viljapuude lõikamisega. Leinapihlaka istutasin aga nüüd võitlen mingite vastikute elukatega, kes mu pihlaka lehed auguliseks on söönud. Ja muidugi muruniitmine, püha tegevus, sellega tegelen kõige rohkem, 3000 m2 niita pluss autotee. Sinna juurde käib kivide väljakangutamine, vanade ploomijuurikate väljajuurimine jne. Tööd jagub maal.
anthillse

Pole just aednik aga kasvatasin 5 aastad tagasi 1m sidruni puu mis kahjuks sai aknalaua peal külma ja suri :(

Aga eelmine nädal korjasin 4 tammetõru ja panin potti , ehk tuleb midagi :D
Kasutaja avatar
jack

Leinapihlaka istutasin aga nüüd võitlen mingite vastikute elukatega, kes mu pihlaka lehed auguliseks on söönud.
Pihlaka istutamine viljapuude ligidusse on üks vana nipp kuidas ussikesed viljapuudest eemale hoida. Need kahjurid pidid meelsamini pihlakat järama kui õuna.
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Tammetõrudest moosi?? Huvitav, kui kaua peab keetma, et need pehmeks läheks...?

Mul sammalduvad kaks klassikut õue peal... Kas see läheb aedniku tegemiste alla?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
IS-D
Auto:

Leinapihlaka istutasin aga nüüd võitlen mingite vastikute elukatega, kes mu pihlaka lehed auguliseks on söönud.
Pihlaka istutamine viljapuude ligidusse on üks vana nipp kuidas ussikesed viljapuudest eemale hoida. Need kahjurid pidid meelsamini pihlakat järama kui õuna.

Kasvab pihlakas viljapuude kõrval, ussid ikka viljades.:gun:
anthillse

Tammetõrudest moosi?? Huvitav, kui kaua peab keetma, et need pehmeks läheks...?

Mul sammalduvad kaks klassikut õue peal... Kas see läheb aedniku tegemiste alla?

Vist ei lähe ,sest samal sööb su masina värvi maha ja siis saad roostes rottiga, ja siis oled hoopis looma sõber :thumb:
Ära targuta:P
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

Ma loodan, et läheb otsapidi teemasse - NG900 kupee pargib juba aastaid kaskede all ja tagumise katuseraami kinnitussüvendid on aja jooksul pisut huumust kogunud - igatahes paar liblet kasvab. Oletan, et kased :D.
teager

Kastanid viskasin kodust välja, tamme istutasin aeda ümber, hetkel aknalaual 3 pomelot, 2 avokaadot (hurmaad raisk kärvasid ära), üks tähniline kalla, luuderoht ajas just juured all, mõned aedkannikesed ja muru kassi jaoks :P
Kevadeks varutud hunnik huvitavaid seemneid igas ilmakaares, vaatame, mis neist saab :P

terv, teager
budulojus

Mul järgmise aasta eesmärgiks arbuusi saagiga tonni piir ületada aga salaunistus oleks lausa 2 tonni
margusmaa

Paar aastat tagasi sai üks kast kokku klopsitud ja tulbid sisse pandud. Nüüd on mitu kevadet saanud punaseid õisi näha :)

Lisatud failid
H.K

Ma ka suutsin soetada USA-st 5 sorti arbuusi seemneid ja ca 30tk neist ka momendil potis. Mai lõpus Eestisse tagasi jõuan panen maha, eks sügisel võin öelda- hea diil või mitte :).

Lisaks üritan ka enda botaanikaaeda kujundada maal st. korra/kaks aastas käin mööda puukoole ja küsin taimi mida teistel ei ole. See aasta suutsin hankida mingi vahtra mida pidi Eestis ainult Paldiskis olema paar tükki. Kui lehed külge tulevad, siis saab näha, kas sain pessest või mitte :P.
cabric

Punastele sipelgatele ämbritäie keeva vett keerasin kraesse ja mutilõksud seadsin üles.
Kui palju head võiks veel korda saata kui ainult aega oleks!
Vasta