Palju meie hulgas on neid kel meeldib aias mässata ja aretada?Ise olen väikest viisi arbuusikasvataja ja üks päev sattusid mulle külla sellised tegelased.http://www.jt.ee/569938/pikamaaautojuht ... s-arbuuse/
teised võiks ka oma katsetustest pajatada
Saabi aednikud
Ei ole katsetanud aretada midagi kuid maal istutasin suvel ühe ploomipuu ja iga kevad tegelen väheke ka viljapuude lõikamisega. Leinapihlaka istutasin aga nüüd võitlen mingite vastikute elukatega, kes mu pihlaka lehed auguliseks on söönud. Ja muidugi muruniitmine, püha tegevus, sellega tegelen kõige rohkem, 3000 m2 niita pluss autotee. Sinna juurde käib kivide väljakangutamine, vanade ploomijuurikate väljajuurimine jne. Tööd jagub maal.
Pole just aednik aga kasvatasin 5 aastad tagasi 1m sidruni puu mis kahjuks sai aknalaua peal külma ja suri 
Aga eelmine nädal korjasin 4 tammetõru ja panin potti , ehk tuleb midagi

Aga eelmine nädal korjasin 4 tammetõru ja panin potti , ehk tuleb midagi

Pihlaka istutamine viljapuude ligidusse on üks vana nipp kuidas ussikesed viljapuudest eemale hoida. Need kahjurid pidid meelsamini pihlakat järama kui õuna.Leinapihlaka istutasin aga nüüd võitlen mingite vastikute elukatega, kes mu pihlaka lehed auguliseks on söönud.
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Tammetõrudest moosi?? Huvitav, kui kaua peab keetma, et need pehmeks läheks...?Aga eelmine nädal korjasin 4 tammetõru ja panin potti , ehk tuleb midagi
Mul sammalduvad kaks klassikut õue peal... Kas see läheb aedniku tegemiste alla?
Pihlaka istutamine viljapuude ligidusse on üks vana nipp kuidas ussikesed viljapuudest eemale hoida. Need kahjurid pidid meelsamini pihlakat järama kui õuna.Leinapihlaka istutasin aga nüüd võitlen mingite vastikute elukatega, kes mu pihlaka lehed auguliseks on söönud.
Kasvab pihlakas viljapuude kõrval, ussid ikka viljades.

Tammetõrudest moosi?? Huvitav, kui kaua peab keetma, et need pehmeks läheks...?Aga eelmine nädal korjasin 4 tammetõru ja panin potti , ehk tuleb midagi
Mul sammalduvad kaks klassikut õue peal... Kas see läheb aedniku tegemiste alla?
Vist ei lähe ,sest samal sööb su masina värvi maha ja siis saad roostes rottiga, ja siis oled hoopis looma sõber

Ära targuta:P
Ma loodan, et läheb otsapidi teemasse - NG900 kupee pargib juba aastaid kaskede all ja tagumise katuseraami kinnitussüvendid on aja jooksul pisut huumust kogunud - igatahes paar liblet kasvab. Oletan, et kased
.

Kastanid viskasin kodust välja, tamme istutasin aeda ümber, hetkel aknalaual 3 pomelot, 2 avokaadot (hurmaad raisk kärvasid ära), üks tähniline kalla, luuderoht ajas just juured all, mõned aedkannikesed ja muru kassi jaoks 
Kevadeks varutud hunnik huvitavaid seemneid igas ilmakaares, vaatame, mis neist saab
terv, teager

Kevadeks varutud hunnik huvitavaid seemneid igas ilmakaares, vaatame, mis neist saab

terv, teager
Ma ka suutsin soetada USA-st 5 sorti arbuusi seemneid ja ca 30tk neist ka momendil potis. Mai lõpus Eestisse tagasi jõuan panen maha, eks sügisel võin öelda- hea diil või mitte
.
Lisaks üritan ka enda botaanikaaeda kujundada maal st. korra/kaks aastas käin mööda puukoole ja küsin taimi mida teistel ei ole. See aasta suutsin hankida mingi vahtra mida pidi Eestis ainult Paldiskis olema paar tükki. Kui lehed külge tulevad, siis saab näha, kas sain pessest või mitte
.

Lisaks üritan ka enda botaanikaaeda kujundada maal st. korra/kaks aastas käin mööda puukoole ja küsin taimi mida teistel ei ole. See aasta suutsin hankida mingi vahtra mida pidi Eestis ainult Paldiskis olema paar tükki. Kui lehed külge tulevad, siis saab näha, kas sain pessest või mitte