Sügisralli 2011, 29-30.10.2011 - JÄRELKAJAD

Ühised tegemised
Zumm

Tänud laheda ürituse eest! Meie jäime küll täiesti rahule. Suurepärane autojuht ja kaardilugeja.. nii, et mulle jäi pildistamise rõõm. Kui oleks suures võistlusärevuses taibanud fotoka seadistused ka üle vaadata - oleks äkki mõne pildigi saanud. Aga, nüüd tuleb leppida sellistega. Rõõm lugeda, et me ainukesed polnud, kes esimesel ringil arvutamisest loobusid. Mitte-ära-eksimisega oli piisavalt tegemist. Arvutama õppimine, enne teist ringi, tõi ikka põnevust juurde. Aga see, et telefonide stopperid niimoodi valetavad, on küll suht masenadv :gun: Meile sattus seekord üsnagi mittevaletav eksemplar. Keskmine kiirus tundus ka ok, eriti, kui ise sõitma ei pidanud.. ja autol kõik jupid siiani küljes. A ta üldiselt harjunud sellega, et aegajalt tuleb jeebiks kehastuda :headbang:
mart284
Iks-mees
Auto: Saab
Kontakt:

Kolmada koha karikas ja auhind on ovatsioonide saatel edastatud õigusjärgsele omanikule:)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Kolmada koha karikas ja auhind on ovatsioonide saatel edastatud õigusjärgsele omanikule:)
Pagan, ma mõtlesin, et sa orgunnid need minu kätte ja siis ma saan pidulikult koos diplomitega üle anda...:P Aga noh, eks ma siis annan diplomid ainult üle..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Huvitav - kes plaksutas? Teie? ei usu:P
mart284
Iks-mees
Auto: Saab
Kontakt:

Huvitav - kes plaksutas? Teie? ei usu:P

Mitte meie, vaid mina:)
Veronika

iisak

Lõpuks ka minu fotokast mõned KLÕPSUD
Jupats, kus sinu pildid on???
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Vasta