Sügisralli 2011, 29-30.10.2011 - JÄRELKAJAD
Tänud laheda ürituse eest! Meie jäime küll täiesti rahule. Suurepärane autojuht ja kaardilugeja.. nii, et mulle jäi pildistamise rõõm. Kui oleks suures võistlusärevuses taibanud fotoka seadistused ka üle vaadata - oleks äkki mõne pildigi saanud. Aga, nüüd tuleb leppida sellistega. Rõõm lugeda, et me ainukesed polnud, kes esimesel ringil arvutamisest loobusid. Mitte-ära-eksimisega oli piisavalt tegemist. Arvutama õppimine, enne teist ringi, tõi ikka põnevust juurde. Aga see, et telefonide stopperid niimoodi valetavad, on küll suht masenadv
Meile sattus seekord üsnagi mittevaletav eksemplar. Keskmine kiirus tundus ka ok, eriti, kui ise sõitma ei pidanud.. ja autol kõik jupid siiani küljes. A ta üldiselt harjunud sellega, et aegajalt tuleb jeebiks kehastuda 
Kolmada koha karikas ja auhind on ovatsioonide saatel edastatud õigusjärgsele omanikule:)
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Pagan, ma mõtlesin, et sa orgunnid need minu kätte ja siis ma saan pidulikult koos diplomitega üle anda...Kolmada koha karikas ja auhind on ovatsioonide saatel edastatud õigusjärgsele omanikule:)
Kolmada koha karikas ja auhind on ovatsioonide saatel edastatud õigusjärgsele omanikule:)
Huvitav - kes plaksutas? Teie? ei usu:P
Mitte meie, vaid mina:)