Auto sai siis ida-virumaalt ostetud ja mitte just odavalt aga kuna selliseid isendeid rohkem eestis müügis polnud, olin sunnitud selle ära ostma. Sest kuna on olnud igasuguseid r4 mootoreid, nii diisleid, kui ka bensiinikaid, siis oli unistus saada V6 mootor ja siin ta nüüd on...
Autost niipalju, et autol on varustust piisavalt, alates mõnusat külgtuge pakkuvatest istmetest, lõpetades naviga, mis toimetab soomes suurepäraselt, kuigi on natsa vanema navi süsteemiga, kui mu teisel autol.
Kohe peale ostu sai ka Troosti käidud ja vahetatud ka xenonid uute vastu ja ka õli sai vahetatud. Muidugi, tahtsin ka, et Saabijumal ise kuulaks seda vahelduva eduga tiksuvat heli, mis kuskilt mootori alumisest poolest tuleb aga kuna Viki juba vana mees ka ja kuulmine na viletsa võitu

Vigadest niipalju, et Webasto, mis peaks puldist käivituma ei toimi ja isetumenevatest peeglitest parem on kogu aeg tume ja vajaks väljavahetamist ja vasakpoolse peegli kokkuklappimise mootor ei toimi ja vajaks ka välja vahetamist.
Minek on autol aus, isegi kui võrrelda 169kw tutika mootoriga AEROga , siis V6 minek on hoopis teine asi - minu jaoks palju mõnusam ja see hääl...urrr
Rooli pealt käike vahetada on ka päris mõnus ja subbakas taga külje sees teeb ka mõnusat häält.
Esimesed 1000km on ka läbitud ja seda enamasti linna vahel ja kütuse kulu, nii sid-i järgi, kui ka tankimise järgi on kõigest 11L/100km. Aero kulutas 12-13 samades tingimustes ja minu jalg kaalub keskmisest palju rohkem...
Jõulude ajal lasen ka aknad ära toonida ja mõned puksid ära vahetada, siis lähevad katuseraamid peale ja katuseboks sinna otsa (vabanda, Andrus, et pole boksile siiani järgi tulnud).
Mõni pilt ka peale pesulat, kuid kuna sügisene aeg, siis kahjuks pildid täiesti pimedas tehtud, eks kunagi teen ka päevavalges ja ehk siis saan ka oma kõik saabid pildile, siinsel pildil on ka esinadatud mu üks klassikutest, millega üks töömees nüüd ringi vudab.
Lisatud failid