Tere,
kas 9-5 (2004.a.) küljepeeglit saab tagasi liimida täiesti tavalise liimiga (a la superglue´ga)? Mul kukkus peegliklaas korpusest välja (klaas ise jäi õnneks terveks).
9-5 küljepeegli klaas
Soovitan klaasiliimi kasutada, seda saab klaasitöökodadestTere,
kas 9-5 (2004.a.) küljepeeglit saab tagasi liimida täiesti tavalise liimiga (a la superglue´ga)? Mul kukkus peegliklaas korpusest välja (klaas ise jäi õnneks terveks).

Saab, Saab, Saab - Ükskord ikka Saab
Jah saab. Ise olin olude sunnil sunnitud teel olles liimima super attack'iga. Liimimisel jälgisin, et ei paneks liimi soojendustraadile (ei tea kas see teeb midagi kehvemaks, aga igaksjuhuks vältisin).
Kui oleks rohkem aega olnud, siis oleks valinud kindlasti mõne venivama liimi (ehk isegi silikoni).
Kui oleks rohkem aega olnud, siis oleks valinud kindlasti mõne venivama liimi (ehk isegi silikoni).
Mõnel veab, et pudeneb. Mul üks hommik oli keegi ära varastanud ja nii et kõik võimalikud jupid puruks rebitud..:S. Uus peegel maksis siis 1500 kr. pluss uus mootor jne... kuna need mis peegllit liigutavad olid ka puruks rebitud.
-
Veab neil, kellel ei pudene ega ei varastata 
Aga tänud kõigile vastajatele, üritan nädala lõpus oma peegli tagasi liimida (ilma on ikka suht ebamugav sõita)

Aga tänud kõigile vastajatele, üritan nädala lõpus oma peegli tagasi liimida (ilma on ikka suht ebamugav sõita)
Kas siis ei ole hea liimida klaasiliimiga? Soojendust silmas pidades.. Kukkus taas ära.. Suured külmad vist ei meeldinud sellele eelmisele liimile.