9-5 küljepeegli klaas

Vasta
üheksaviis

Tere,

kas 9-5 (2004.a.) küljepeeglit saab tagasi liimida täiesti tavalise liimiga (a la superglue´ga)? Mul kukkus peegliklaas korpusest välja (klaas ise jäi õnneks terveks).
Kasutaja avatar
vvs
Pealik
Auto: Dodge Charger SXT

Tere,

kas 9-5 (2004.a.) küljepeeglit saab tagasi liimida täiesti tavalise liimiga (a la superglue´ga)? Mul kukkus peegliklaas korpusest välja (klaas ise jäi õnneks terveks).
Soovitan klaasiliimi kasutada, seda saab klaasitöökodadest :)
Saab, Saab, Saab - Ükskord ikka Saab
Kasutaja avatar
cilpkonn

Tallinnas saad kindlasti abi Carglassist Pärnu mnt-l. Saabiomanikuna võid küsida alet ka ;)
Kasutaja avatar
Rauno

Jah saab. Ise olin olude sunnil sunnitud teel olles liimima super attack'iga. Liimimisel jälgisin, et ei paneks liimi soojendustraadile (ei tea kas see teeb midagi kehvemaks, aga igaksjuhuks vältisin).

Kui oleks rohkem aega olnud, siis oleks valinud kindlasti mõne venivama liimi (ehk isegi silikoni).
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Kui mul mõlemad klaasid ära pudenesid siis said need klaasiliimiga tagasi liimitud. Aga peale seda soojenevad peeglid ebaühtleselt ja aeglaselt.
Kiilu

Mõnel veab, et pudeneb. Mul üks hommik oli keegi ära varastanud ja nii et kõik võimalikud jupid puruks rebitud..:S. Uus peegel maksis siis 1500 kr. pluss uus mootor jne... kuna need mis peegllit liigutavad olid ka puruks rebitud.
üheksaviis

Veab neil, kellel ei pudene ega ei varastata :)
Aga tänud kõigile vastajatele, üritan nädala lõpus oma peegli tagasi liimida (ilma on ikka suht ebamugav sõita)
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

Kas siis ei ole hea liimida klaasiliimiga? Soojendust silmas pidades.. Kukkus taas ära.. Suured külmad vist ei meeldinud sellele eelmisele liimile.
Vasta