Saab 9-5 Aero Estate, 2003, vvs [MÜÜDUD]
Kuuldavasti neid ka tehakse korda. Kui suure tõenäosusega see tegevus ennast õigustabIlmselt see drosselklapp vajab siiski vahetust.

Hinnavahe remondi ja uue drosseli puhul on üpris karm

Laupäeval valmistun talveks - täielik pigipesu, vahatamine, tihendite määrimine. Talvekad jäävad külmemaid ilmasid ootama

Saab, Saab, Saab - Ükskord ikka Saab
Ränk töö sai tehtud ja tulemusega ülirahulLaupäeval valmistun talveks - täielik pigipesu, vahatamine, tihendite määrimine.

Soovitan soojalt Meguiars`i vaha mis mustal värvil toob välja mõnusalt sügava varjundi

Täna on väike sünnipäev - täpselt aasta tagasi ma Saabi istusin ja võib südamerahuga öelda, et kõik see aeg on olnud minu jaoks puhas sõidurõõm 
Olen pidanud järge oma rõõmudest ja muredest ja kuludest ning väike statistika annab asjast hea ülevaate
. Esimese asjana sai vastu talve ostetud 17" veljed ja rehvid
. Järgmine vajalik asi tagaluugi spoiler
. Uued xenonid
. Uued küünlad
. Saabi märgid
. Uus esiklaas
. Klaaside toonimine
. Uued kojamehed Trico
. Väike kiiruseületamine
. Rattahoidja
. Naha hoole
. Uus alarmi plokk
. Uus aku Exide
. Uus sumpsiots
. SID-i remont
. Korralikud rehvid (taha)
. Uus DI-kassett
. Uus vända andur
. Kasti õli vahetus
. Ja kogu perioodi peale 2 õlivahetust
. Lisaks vahad, pesud, ledid, pirnid, hooldusvahendid, tüüblid jne...
. liiklus- ja kaskokindlustus
Rahalises vääringus kokku 1942,41 €
Aastane LS - 26 500km
Kütet on läinud ühe aastaga 2897,02 liitrit (keskmine kulu ~11l/100), mis summaliselt on kokku 3572,48 €
Vanas rahas 3,26 eeku/km
Uue aasta plaanides on töökorras drosselklapp, suveks 18" rattad ja kui energiat üle jääb, vaatan soundi asjad üle
Seniks

Olen pidanud järge oma rõõmudest ja muredest ja kuludest ning väike statistika annab asjast hea ülevaate

. Esimese asjana sai vastu talve ostetud 17" veljed ja rehvid
. Järgmine vajalik asi tagaluugi spoiler
. Uued xenonid
. Uued küünlad
. Saabi märgid
. Uus esiklaas
. Klaaside toonimine
. Uued kojamehed Trico
. Väike kiiruseületamine
. Rattahoidja
. Naha hoole
. Uus alarmi plokk
. Uus aku Exide
. Uus sumpsiots
. SID-i remont
. Korralikud rehvid (taha)
. Uus DI-kassett
. Uus vända andur
. Kasti õli vahetus
. Ja kogu perioodi peale 2 õlivahetust
. Lisaks vahad, pesud, ledid, pirnid, hooldusvahendid, tüüblid jne...
. liiklus- ja kaskokindlustus
Rahalises vääringus kokku 1942,41 €
Aastane LS - 26 500km
Kütet on läinud ühe aastaga 2897,02 liitrit (keskmine kulu ~11l/100), mis summaliselt on kokku 3572,48 €
Vanas rahas 3,26 eeku/km

Uue aasta plaanides on töökorras drosselklapp, suveks 18" rattad ja kui energiat üle jääb, vaatan soundi asjad üle

Seniks

Vahetust vajas esimene parem rooliots (Lemförder-i toodang) 
Jõulunädalal jättis torm oma jälje...rattasse

Auto on pestud, kustud, kammitud JA nii võibki uue aasta vastu võtta, mina tänan

Jõulunädalal jättis torm oma jälje...rattasse

Auto on pestud, kustud, kammitud JA nii võibki uue aasta vastu võtta, mina tänan

TänudVäga kõva Saab ja palju asjalikku lugemist!
On sul muidu plaanis udutulede vaheline grill ka ära teha?
Grilli asja pole veel 100% ära otsustanud. Mulle meeldib praegune variant kaa, kuid ehk suveks teen lõpliku otsuse ära

- risto.lutsu
Väga moos pill(Y) Sisust mingit pilte pole?
On rõõm teatada, et minu seiklused katkise drosseliga on nüüd minevik.
Läinud nädalal potsatas vana käki asemele uus ja viisakas drossel ning nüüd on sõidurõõmu jälle täie raha eest
Vahepeal andis ka üks tagumine parem, välimine parktule pirn otsad ja sai mõlemasse äärde uued Narva pirnid sisse - vanad olid veel originaalid
Nädalavahetusel käisin pealinnas
See, mis tingimused seal tänavatel valitsevad on leebelt öeldes täielik kaos. Meeletud augud igal pool ning auto on täielikult hall sellest teel olevast veest (solgist)
Nüüd jälle puhas

Läinud nädalal potsatas vana käki asemele uus ja viisakas drossel ning nüüd on sõidurõõmu jälle täie raha eest

Vahepeal andis ka üks tagumine parem, välimine parktule pirn otsad ja sai mõlemasse äärde uued Narva pirnid sisse - vanad olid veel originaalid

Nädalavahetusel käisin pealinnas

See, mis tingimused seal tänavatel valitsevad on leebelt öeldes täielik kaos. Meeletud augud igal pool ning auto on täielikult hall sellest teel olevast veest (solgist)

Nüüd jälle puhas

Kuna parktuli on valgemast valgem (xenoniga sama toon), siis udukate värvus sinna kohe üldse ei sobiKusjuures kollane on üsna kasulik udustes tingimustes. Proovi kasvõin kollaste prillidega..

Ilmselt katsetan need Osrami pirnid ära ja vaatan mis tulemus rohkem rahuldab

Mõeldud-tehtud 
Selline oli enne...

Juhipoolne on Osram Night Breaker Plus...

Siin on tulemus...

Väidetavalt näitavad Osram Night Breakerid 90% rohkem valgust, lisakaugust +35m ja on 10% valkjamad (nö standard pirnist)
Ju näis kui kaua nad udukates mul kestavad, eelmisel autol lähituled kustusid aastaga ära

Selline oli enne...

Juhipoolne on Osram Night Breaker Plus...

Siin on tulemus...

Väidetavalt näitavad Osram Night Breakerid 90% rohkem valgust, lisakaugust +35m ja on 10% valkjamad (nö standard pirnist)

Ju näis kui kaua nad udukates mul kestavad, eelmisel autol lähituled kustusid aastaga ära

Pargid ei ole sinised vaid sama tooni, mis tehase xenonid!minu arust pole küll mingit vahet,pigem häirivad need sinised pargid.
Alloleval pildil on see kenasti näha (udukates vanad pirnid)...

Siin on lõpptulemus koos lähikatega. Muutus on silmaga selgelt eristatav ja mulle meeldib rohkem (loe: sellest piisab)

Ma tänanLugedes ja vaadates, üha rohkem veendusin et tegu ikka väga ilusa ja korraliku autoga, hea vaadata!

Eks üritan teda jõudumööda hooldada ja meelepärasemaks muuta.
Leidsin sobivad 18" veljed ning lasin nad juba ära sirgestada ning täna viisin asjad liivapritsi

Sellised nad tulevad (ratas on praeguse veljega kohakuti):

Nüüd seisan valiku ees, kas teha veljed hele halliks/valgeks:

Või tume halliks:

Võite pakkuda ka omapoolseid versioone