Sai eesti krooni ajal ostetud kulgur nimega SAAB.
Saab osutuks valituks oma iseäraliku kiiksu poolest nii seest kui väljast ning esmane kogemus Aero rooli taga andis edasisteks tegutsemisteks tooni juurde

Mulle sobivad värvid olid kas punane, valge või must. Ülejäänud toonid on igavad ja ei tekita emotsioone

Uueks autoks sai Saab 9-5 AERO Estate. Esmane registreerimine toimus 2002 aasta detsembri kuus. Eestisse toodi ta Šveitsist ning võeti arvele 2010 aasta oktoobris ja mina olen siin teine omanik alates 16.11.10.
Auto LS ostuhetkel oli 186 000-km ning enne ostu sai käidud VM-is (daagsi juures

Lisadest on olemas automaat kast, roolilt käiguvahetuse võimalus, 2x vent istmed, 3x istmesoojendused, xenonid, parkimisandurid, vihmasensor, tumenev tahavaate peegel, katuseluuk, tagurdamisabi (parem peegel muudab nurka), Saabi navi, originaal subwoofer.
Tuleviku plaanid on nii välimuse, sisu ja heli suhtes olemas kuid enne suve ma ilmselt ei hakka nendega tegelema

Ostuhetkel olid all 3-kodaraga veljed, mis esialgu jäävad suve ootama ning seetõttu sai ostetud korralik komplekt rattaid talve jaoks.
Veljeks sai 17" Saabi BBS-id ja rehvid on Bridgestone Noranza naastud mõõduga 225/45 - head on

AUTO PUHTUS JA KORD ON VÄGA TÄHTSAL KOHAL!