No nii, paar nädalat tagasi sai lubatud, et näitan ka oma iludust.
09.01. sai tehtud esimene regitreerimine eestis ja esmakordselt olen ka saabi omanik. Kuna eelnevalt kokkupuude saabiga puudus, siis valik sai tehtud väljanägemise ja mugavuse seisukohalt ja ütlen ausalt-hetkel ei kahetse ühtegi senti.
Ainus asi, mis tundub imelik, on see, et antenn on tagumise klaasi peale kleebitud ja kui tagumise klaasi soojenduse sisse lükkad, siis hakkab raadio sahisema.
Soovitan ka teistele ise tuua auto väljaspoolt eestit, siis tead, mida saad või siis juba siinsetelt saabiomanikelt otse.
Läbisõit 184000km.
Auto ise: Saab 9-5 griffin 3,0 V6 Turbo LPT, 200hj 1999 147kw
Saab 9-5 Griffin 3.0 V6t, 1999, JanekH
Palju õnne ja muretuid km! Ma ise sõitsin sama mootoriga pa 4 aastat täis ja ei kahetsenud lõpuni välja kordagi. Hea mootor ja mugav masin! Vaheta õli kindlasti 10 000 tagant, on minu soovitus!No nii, paar nädalat tagasi sai lubatud, et näitan ka oma iludust.
09.01. sai tehtud esimene regitreerimine eestis ja esmakordselt olen ka saabi omanik. Kuna eelnevalt kokkupuude saabiga puudus, siis valik sai tehtud väljanägemise ja mugavuse seisukohalt ja ütlen ausalt-hetkel ei kahetse ühtegi senti.
Ainus asi, mis tundub imelik, on see, et antenn on tagumise klaasi peale kleebitud ja kui tagumise klaasi soojenduse sisse lükkad, siis hakkab raadio sahisema.
Soovitan ka teistele ise tuua auto väljaspoolt eestit, siis tead, mida saad või siis juba siinsetelt saabiomanikelt otse.
Läbisõit 184000km.
Auto ise: Saab 9-5 griffin 3,0 V6 Turbo LPT, 200hj 1999 147kw
Kui leiad omale kasutatud SID-i, siis veendu, et see sobib ka sinu mudelile. Kui on vale numbriga SID, võib juhtuda, et kõik ei tööta korralikult (näiteks jääb käigukasti märgutuli põlema või midagi muud kummalist)Täna anti teada, et SID´i ei ole võimalik remontida! Vajan uut:(
Palun asjatundlikelt abi! Nimelt, kui vaatate ülevalpool asuvat vasakult teist pilti, siis näete tagaklaasil olevat antenni. Ja küsimus järgmine, kas see on normaalne ja kas ta peabki seal asuma?
Miks ma küsin-küsin sellepärast, et kui tagaklaasi soojenduse sisse lülitan, siis raadio sahiseb sedavõrd, et midagi pole kuulda. Olen näinud, et mõnedel 9-5tel on haisaba antenn katusel.
Aitäh
Miks ma küsin-küsin sellepärast, et kui tagaklaasi soojenduse sisse lülitan, siis raadio sahiseb sedavõrd, et midagi pole kuulda. Olen näinud, et mõnedel 9-5tel on haisaba antenn katusel.
Aitäh
Mina näen esimest korda, et antenn 9-5 seal. Kas sul katuse tagumises osas on antenni koht katuseplekis?Palun asjatundlikelt abi! Nimelt, kui vaatate ülevalpool asuvat vasakult teist pilti, siis näete tagaklaasil olevat antenni. Ja küsimus järgmine, kas see on normaalne ja kas ta peabki seal asuma?
Aitäh
Trollil on haisaba antenn aga samuti raadio sahiseb kui kurat õlal. kui tagaklaasi soojendus sisselülitada.Palun asjatundlikelt abi! Nimelt, kui vaatate ülevalpool asuvat vasakult teist pilti, siis näete tagaklaasil olevat antenni. Ja küsimus järgmine, kas see on normaalne ja kas ta peabki seal asuma?
Aitäh
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
-
- SaabiJumal
- Auto: Saab 92 1954, Saab 9-5 2005, Transit
katusel asuv haisaba on GSM/GPS.
FM antenn on tagaklaasi soojendus läbi antennivõimu.
kui soojendust sisse lülitades levi kehvemaks läheb on kas mõni soojendus niit katki või kehv ühendus soojenduse ja antenni võimu vahel.
FM antenn on tagaklaasi soojendus läbi antennivõimu.
kui soojendust sisse lülitades levi kehvemaks läheb on kas mõni soojendus niit katki või kehv ühendus soojenduse ja antenni võimu vahel.
Kunagi kui mul sedaan oli(98a.),siis sellel oli samasugune antenn klaasil kui Teie autol! Üleliigset sahinat raadiost mina ei kohanud!
Minule küll silma ei jäänud,et see oleks sinna hiljem aretatud!
Minule küll silma ei jäänud,et see oleks sinna hiljem aretatud!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/