mängib vaid originaal CD?
suured tänud SID selgituste eest!Imelik et mu sõbral on SID armatuuril nagu mul ja mängib mp3-e tal ainult 2003 aasta, mul 2005.
Ühesõnaga mu kalli uue saabiga ple võimalik kuulata mp3-e ja nagu aru saan ple ka mingeid võimalusi selleks:(
Ainuke võimalus moblaga saata signaal raadiosse.
Siia juurde üks küsimus veel : et mul SID-il mis on armatuuril jookeb nn. üks surnud riba läbi ja jube häiriv on kuna text ple korralikult näha! Ega keegi ei tea palju selle vahetamine maksma võib minna. Kuulsin vaid vanalt omanikult et talle öeldud rem. töökojast et õnneks saabil ei tule kogu armatuuri lahti kiskuda ja selleläbi töö odav ja display pidi kah odav olema...äkki keegi teab tõde...
Ette tänades!
Rain
Ühesõnaga mu kalli uue saabiga ple võimalik kuulata mp3-e ja nagu aru saan ple ka mingeid võimalusi selleks:(

Siia juurde üks küsimus veel : et mul SID-il mis on armatuuril jookeb nn. üks surnud riba läbi ja jube häiriv on kuna text ple korralikult näha! Ega keegi ei tea palju selle vahetamine maksma võib minna. Kuulsin vaid vanalt omanikult et talle öeldud rem. töökojast et õnneks saabil ei tule kogu armatuuri lahti kiskuda ja selleläbi töö odav ja display pidi kah odav olema...äkki keegi teab tõde...
Ette tänades!
Rain
Oled kindel, et tal ikka plaat mängib, võibolla on tal MP3 mängija hoopis. Rääkisite üksteisest mööda võibolla.suured tänud SID selgituste eest!Imelik et mu sõbral on SID armatuuril nagu mul ja mängib mp3-e tal ainult 2003 aasta, mul 2005.
Ette tänades!
Rain
Mobla signaalid jne. unusta ära, poolikud lahendused. Meisterda ise või osta omale AUX komplekt, tõmbad selle kenasti kindalaekasse ja kuulad mp3-sid.
suured tänud SID selgituste eest!Imelik et mu sõbral on SID armatuuril nagu mul ja mängib mp3-e tal ainult 2003 aasta, mul 2005.
...
Ette tänades!
Rain
Küsimus oli algselt valesti esitatud

Küsimus oli esitatud, et kas originaalmakk mängib ainult origaal / audio CD'sid. Vastus sellele küsimusele on JAH, MP3 tuge pole.
Kui nüüd küsida, et kuidas saada originaalsüsteemi kaudu MP3'sid mängitada, siis vastus on läbi AUX sisendi - muretseda muusikamängija (või lased kasvõi läbi teleofni HF pistiku) ja standartne juhe 3.5 mm audio jackiiga, mõlemad isased otsikud ning paigaldada oriignaal AUX sisend, mida müüakse väga normaalse hinna eest. NB! vajab ka aktiveerimiset TECH-2'ga.
Kõnesolev AUX sisend on selline ning seda tööd teostab iga Saabiga tegelev remondiasutus.
terv, teager
-
Võib-olla valesse lahtrisse, aga miks on nii et minu 9-3-e saab ainult ühe plaadi sisse panna, aga isa omasse 6 tk. kas see ongi nii mõeldud või kuskilt sadetest saab midagi muuta et saaks rohkem või...? 
Aitähh!:)

Aitähh!:)
Jama ajad:D . SS`i parematesse "headidesse" saab 6 plaati sisse panna.6 plaati saad panna CD box'i ja see on lisavarustus, mis mõnel autol on ja mõnel mitte. Makki saad ikka ainult ühe plaadi panna.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Jama ajad:D . SS`i parematesse "headidesse" saab 6 plaati sisse panna.6 plaati saad panna CD box'i ja see on lisavarustus, mis mõnel autol on ja mõnel mitte. Makki saad ikka ainult ühe plaadi panna.
aga kui lihtsalt cd koos karbiga kindalaekasse panna- mis siis saab?:wall: