mängib vaid originaal CD?

Vasta
rain082

Nagu ikka uute autode mure meile kõigile on et mängivad vaid origin. CD-i ja mitte mp3-e olen kuulnud et seda saab maha võtta??? kas see vastab tõele ja kus seda tehakse?
teager

Kui sul SID on esiklaasi juures armatuuris, siis MP3 tuge pole. Kui on spidomeetri all, siis on olemas.

terv, teager
rain082

olen võhik selliste lühenditega ja kõige imelikum mida vana omanik isegi ei teadnudki et osasid kirjutatud cd-i loeb mis on kirjutatud tava cd vorminguga...tahaks nii väga ikka mp3 nautida :(
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

SID - Saab Info Display. Kui sul on armatuuri PEAL, see display, siis sul mp3-e tuge ei ole.

Pilt

Kui too "ekraan" on kelladeplokis, siis sul on mp3 tugi.

Pilt
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
rain082

suured tänud SID selgituste eest!Imelik et mu sõbral on SID armatuuril nagu mul ja mängib mp3-e tal ainult 2003 aasta, mul 2005.
Ühesõnaga mu kalli uue saabiga ple võimalik kuulata mp3-e ja nagu aru saan ple ka mingeid võimalusi selleks:(
Ainuke võimalus moblaga saata signaal raadiosse. :(
Siia juurde üks küsimus veel : et mul SID-il mis on armatuuril jookeb nn. üks surnud riba läbi ja jube häiriv on kuna text ple korralikult näha! Ega keegi ei tea palju selle vahetamine maksma võib minna. Kuulsin vaid vanalt omanikult et talle öeldud rem. töökojast et õnneks saabil ei tule kogu armatuuri lahti kiskuda ja selleläbi töö odav ja display pidi kah odav olema...äkki keegi teab tõde...
Ette tänades!
Rain
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Tõstke nüüd moded härra mõlemad teemad õigesse kohta ka;)
teager

Tõstke nüüd moded härra mõlemad teemad õigesse kohta ka;)
Okidoki

terv. teager
ivark

suured tänud SID selgituste eest!Imelik et mu sõbral on SID armatuuril nagu mul ja mängib mp3-e tal ainult 2003 aasta, mul 2005.
Ühesõnaga mu kalli uue saabiga ple võimalik kuulata mp3-e ja nagu aru saan ple ka mingeid võimalusi selleks:(
Siia juurde üks küsimus veel : et mul SID-il mis on armatuuril jookeb nn. üks surnud riba läbi ja jube häiriv on kuna text ple korralikult näha! Ega keegi ei tea palju selle vahetamine maksma võib minna. Kuulsin vaid vanalt omanikult et talle öeldud rem. töökojast et õnneks saabil ei tule kogu armatuuri lahti kiskuda ja selleläbi töö odav ja display pidi kah odav olema...äkki keegi teab tõde...
Ette tänades!
Rain
Oled kindel, et tal ikka plaat mängib, võibolla on tal MP3 mängija hoopis. Rääkisite üksteisest mööda võibolla.
Mobla signaalid jne. unusta ära, poolikud lahendused. Meisterda ise või osta omale AUX komplekt, tõmbad selle kenasti kindalaekasse ja kuulad mp3-sid.
Kasutaja avatar
heikiw

Ma ise ei ole proovinud, aga poeg käis mu Saabiga millalgi Riias ja ta ühendas HTC juhtmega Saabi AUX-i. Olla OK olnud. Plaate mängib ka mul kõiki, va. MP3-na salvestatuid.
teager

...

Ette tänades!
Rain

Küsimus oli algselt valesti esitatud ;)
Küsimus oli esitatud, et kas originaalmakk mängib ainult origaal / audio CD'sid. Vastus sellele küsimusele on JAH, MP3 tuge pole.
Kui nüüd küsida, et kuidas saada originaalsüsteemi kaudu MP3'sid mängitada, siis vastus on läbi AUX sisendi - muretseda muusikamängija (või lased kasvõi läbi teleofni HF pistiku) ja standartne juhe 3.5 mm audio jackiiga, mõlemad isased otsikud ning paigaldada oriignaal AUX sisend, mida müüakse väga normaalse hinna eest. NB! vajab ka aktiveerimiset TECH-2'ga.
Kõnesolev AUX sisend on selline ning seda tööd teostab iga Saabiga tegelev remondiasutus.

terv, teager
saabonlahe

Võib-olla valesse lahtrisse, aga miks on nii et minu 9-3-e saab ainult ühe plaadi sisse panna, aga isa omasse 6 tk. kas see ongi nii mõeldud või kuskilt sadetest saab midagi muuta et saaks rohkem või...? :D
Aitähh!:)
napoleon
Auto:

6 plaati saad panna CD box'i ja see on lisavarustus, mis mõnel autol on ja mõnel mitte. Makki saad ikka ainult ühe plaadi panna.
Trionic
Saabiguru

6 plaati saad panna CD box'i ja see on lisavarustus, mis mõnel autol on ja mõnel mitte. Makki saad ikka ainult ühe plaadi panna.
Jama ajad:D . SS`i parematesse "headidesse" saab 6 plaati sisse panna.
Kasutaja avatar
polygon

Jama ajad:D . SS`i parematesse "headidesse" saab 6 plaati sisse panna.

aga kui lihtsalt cd koos karbiga kindalaekasse panna- mis siis saab?:wall: :D
Vasta