9-5

Vasta
Merlin

Sooviksin targemate nõu.Mõned päevad tagasi hakkas sõitmisel sumbutist valget suitsu tulema.Edasi ka nagu enam ei läinud.Arvasin,et nüüd on turboga kõik.Koju jõudes nägin,et õli tosooli sees.Seega...kas turbo või mitte?
napoleon
Auto:

Turbo nüüd vaevalt, pigem pigem õli radikas või plokikaane tihend.
Merlin

Hea teada.Kui edasi arutleda,siis kas ma kuhugi teenindusse vean ise välja,või pean hakkama treilat tellima.Ja veel...kui õli radikas või plokikaane tihend...siis see suur töö?
Hetkel on nii ,et ikka kõige ebasobivamal ajal juhtus,kus autot kiiresti korda vaja.Vähemalt selle nädala jooksul,niikaua veab muudmoodi välja.
napoleon
Auto:

Eks targemad kommenteerivad täpsemalt, aga kui mahlad segamini, siis üldiselt on auto kasutamine rangelt ebasoovitav.
Merlin

Andke nõu,kuhu ma oma kallikese Pärnus selleks tööks võiksin viia?
iisak

Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
Mihkel

Mina soovitaks www.opeliremont.ee. Seal nii hinnad kui ka teenindus Importautost palju meeldivamad.
Merlin

Tänan Iisak,juba Importautost uuritud,seal järjekord 2 nädalat,ei saa kahjuks nii kaua oodata.Eks proovin opeliremonti siis.Kas sa Mihkel oled seal enda omaga käinud?Kas Mauris või Pae tn?
Kasutaja avatar
Mihkel

Olen käinud Pae tn omas, aga usun et erilist vahet ei ole. Minu teada saadab ka Importauto Saabid just sinna, vähemasti diagnostikasse.
Merlin

Tänud kõigile.Oleme käinud Importautos teeninduses üle aasta.Nemad on meie autokesega väga hästi kursis.Nüüd aga oligi küsimus selles ajas,sest tõepoolest on asjaga kiire ja meil ei ole aega oodata järjekorras 2 kuni 3 nädalat,nagu nad väitsid ,on hetkel järjekord.Ei usu,et nüüd nad valetaksid meile,et siiani on nad meile alati kiiretes küsimustes vastu tulnud.Seega jäi üle veel Tallinn või muu koht Pärnus.Suur tänu ja ma kindlasti homme võtan Pae tn ühendust.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Moded võiks tõsta teema õigesse kohta ka.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

see on nalja tegemise koht.

helista parem iisakule ja saad pealinnas asja päevaga jutti ja need mehed vähemalt teavad, mida nad teevad; mitte ei hakka mängima äraarvamise mängu,, või siis seda teist mängu mille nimi on loterii! Et vahetame midagi ära, äkki läheb õnneks.
Seega tel 5209320 iisak
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Merlin

Vabandan,kui ei olnud postitus õiges kohas.Teinekord olen targem.Tänan ja kõike head!
Vasta