9-5
Hea teada.Kui edasi arutleda,siis kas ma kuhugi teenindusse vean ise välja,või pean hakkama treilat tellima.Ja veel...kui õli radikas või plokikaane tihend...siis see suur töö?
Hetkel on nii ,et ikka kõige ebasobivamal ajal juhtus,kus autot kiiresti korda vaja.Vähemalt selle nädala jooksul,niikaua veab muudmoodi välja.
Hetkel on nii ,et ikka kõige ebasobivamal ajal juhtus,kus autot kiiresti korda vaja.Vähemalt selle nädala jooksul,niikaua veab muudmoodi välja.
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Mina soovitaks www.opeliremont.ee. Seal nii hinnad kui ka teenindus Importautost palju meeldivamad.
Tänud kõigile.Oleme käinud Importautos teeninduses üle aasta.Nemad on meie autokesega väga hästi kursis.Nüüd aga oligi küsimus selles ajas,sest tõepoolest on asjaga kiire ja meil ei ole aega oodata järjekorras 2 kuni 3 nädalat,nagu nad väitsid ,on hetkel järjekord.Ei usu,et nüüd nad valetaksid meile,et siiani on nad meile alati kiiretes küsimustes vastu tulnud.Seega jäi üle veel Tallinn või muu koht Pärnus.Suur tänu ja ma kindlasti homme võtan Pae tn ühendust.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
see on nalja tegemise koht.
helista parem iisakule ja saad pealinnas asja päevaga jutti ja need mehed vähemalt teavad, mida nad teevad; mitte ei hakka mängima äraarvamise mängu,, või siis seda teist mängu mille nimi on loterii! Et vahetame midagi ära, äkki läheb õnneks.
Seega tel 5209320 iisak
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.