1. DB-HP - Uurisin nende käest flantside valmistamise kohta ja põhimõtteliselt pidid nad sellega tegelema. Asuvad nad Pärnu mnt 137 ja tel. 525 8220
2. Racingexpert - Nende juures käisin mitu korda ja nende käest ostsin universaal flantsid 5 mm hind 10 eur 1.tk. Lisaks pakuvad nad ka Sparco flantse Saab 93 jaoks 5 mm ilma tsentreerimis randita ja 17 mm koos tsentreerimis randiga ja pikemate poltidega. Asuvad nad Männikul Silikaltsiidi f3 tel.6 814 094 http://www.racingexpert.eu/
3. Carshop OÜ - Nendelt tuli päris hea pakkumine flantside kohta aga olin juba teisest kohast ära tellinud ning nad jäid tiba hiljaks. Igatahes ainuke koht kes Eestis pakkus mulle 10 mm flantsi koos tsentreerimis randiga ja hea hinnaga. Kontakt on Mereranna tee 2-37 Haabneeme tel.6701222 www.carshop.ee
4. Inex OÜ - Nende käest ostsin pikemad veljepoldid. Pärast käisin sealt uuesti läbi ja sain need ilma mingi probleemita ümber vahetatud lühemate vastu mille eest tänud neile

Nii et kui keegi tahab hakata ka nende flantsidega jändama siis ehk on on minu lisatud info mingil moel abiks.