9-3 OG siduripedaal laulab. Ravi?

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

Siduri vajutusel ja vabastamisel kõlab selline reibas "ohe" :), ilmselt laagrist või puksist, millel pedaal liigub.

Kui palju ma pean rooli all lammutama, et määrima ulatuda? Alumise plasti, mille küljes obd-pistik, võtsin peaaegu ära (plastneedid taga otsas punnivad vastu, kuigi pulgad lükkasin sisse) aga õige koht tundub olevat palju-palju kõrgemal. Ühes klassikufoorumis nägin soovitust kõlariava kaudu surakas määret õigesse punkti sihtida. 9-3 puhul see vist enam ei kehti?

Ja mida üldse kasutada, et pikemaks ajaks vaikne oleks? Käepärast on aerosoolid WD-40, PTFE Oil, PTFE dry, silikoon. Tahket liitiummääret on ka. Kas selline aerosool, mis endast paksu tatikihi maha jätab, oleks sinna parim? Midagi sellist
http://www.soudal.ee/index.php/aerosols ... ite-grease ?
Või on see hoopis tross, mis laulab :conf:
edit: tänan cyber! Hüdraulika on fine. NG tross väsis kunagi ära täpselt keset Hiiumaad :(.

edit paar kuud hiljem: ei olnud kannatust niipalju lammutada, et miskit määrima ulatuks. Hääled vaibusid mingil hetkel ära. Nagu vanadel inimestel - ilma muutus mõjutab palju :).
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ei ole sul seal trossi, puha hüdraulika.

Lisatud failid
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
saabu14jr
Saabiklubi liige

Minu tonnisel siduri pedaal laulab sarnaselt 14, 15 ja 12 märgitud seadeldise pärast(mingi vedru mis peaks siduri vajutamist kergemaks tegema) Pole uurinud täpselt miks ta laulab.
flood
Auto:

Tuleb kiirelt sidurdada, siis minu ng on tasa :D, muidu ka laulab
Vasta