Leidsin pea aastavanuse kuuma teema
On kellelgi värskeid kogemusi? Või on mõne teise Tallinna ümbruse jäise pinnaga?
(Mr. Qdwin on ikka veel mures oma olematu autosõidu oskuse pärast)
Kas Klooga järvel saab juba sõita? Või mujal?
Männiku rada on pidevalt avatud vist ja Tabasalu kohe kindlasti ka.
Ise kavatsen end Eedo Raide sõidukoolitusele vedada-pole küll odav,aga kõik,kes käinud on, on sillas.Aastatega kinnistunud ja kindlasti valed sõiduvõtted-neist tahaks lahti saada,sest suvel on plaan veelgi suuremat väänet saksa ostma minna:headbang:
Ise kavatsen end Eedo Raide sõidukoolitusele vedada-pole küll odav,aga kõik,kes käinud on, on sillas.Aastatega kinnistunud ja kindlasti valed sõiduvõtted-neist tahaks lahti saada,sest suvel on plaan veelgi suuremat väänet saksa ostma minna:headbang:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Algselt postitas: qdwin
On kellelgi värskeid kogemusi? Või on mõne teise Tallinna ümbruse jäise pinnaga?
Üks kolleeg olla väiksema Klooga järve peal proovimas käinud. Palju lund ja vallid olid asja natuke ebamugavaks teinud, kuid maitse sai suhu. Jää kandis

Väiksele järvele saad niimoodi:
Sõidad Tallinnast paldiski poole. Ükskõik kas Laulasmaa või Keila kaudu. Sõidad ja sõidad mööda Paldiski maanteed kuni ületad raudtee ja kohe peale raudte ületamist keerad esimesel võimalusel vasakule. Seal on mingisugune mälestusmärk ka (vist oli juutidega seotud), nii et isegi pruun silt peaks viitama. Sõidad seda metsarada mööda natuke maad ja peakski järv paistma hakkama.

Natuke täpsem pilt:

Ja veel täpsemalt:

S*ta kvaliteediga pildid tulid (pole töö juures mingit korralikku editori), aga peaks ehk aru saama.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Eelmisel aastal sai mõlema Klooga järve peal käidud.. see väike on täiesti mõttetu, eriti veel peale seda kui suure peal ära käid...
Ja rahvast käib ka seal suure peal piisavalt... paarkümmend masinat on suht tavaline nähtus. Õnneks on seal ruumi ikka väga laialt..
Ja rahvast käib ka seal suure peal piisavalt... paarkümmend masinat on suht tavaline nähtus. Õnneks on seal ruumi ikka väga laialt..

- Cyber
- Kontakt:
Tsiteerin iseennast ühest teisest eelmise talve teemast...
Sinna saab nii: Sõida Klooga alevikku sisse (natuke peale Keilat Paldiski poole sõites vasakule), sõidad üle raudtee, tee teeb natukese aja pärast paremale 90 kraadi. ja peale seda on juba vasakul puude vahel järv näha.
Sinna saab nii: Sõida Klooga alevikku sisse (natuke peale Keilat Paldiski poole sõites vasakule), sõidad üle raudtee, tee teeb natukese aja pärast paremale 90 kraadi. ja peale seda on juba vasakul puude vahel järv näha.
-
- Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.
Kahala peale saab Kolga poolsest otsast kohapeal tuleb uurida ise pole eriline jäärajataja kuid külamehed ja linnasaksad käivad ikka sõitmas seal.
Eelmine laupäv oli Audide üritus nagu kuulda oli
Eelmine laupäv oli Audide üritus nagu kuulda oli
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Mina oleks pühapäeva hommikupoole käsi (sobib hästi peale laupäevaseid lõnga ja toidupoode). Rajavaliku suhtes eelistusi ei ole, peaasi et saaks oma 70-80km/h kätte ja rada oleks võimalikult ohutu ja autovaba.Algselt postitas: smargus
Aga korraldaks järsku mingi ühise ürituse ka sel aastal. Eelmine aasta ei jõudnud, see aasta tahaks proovida.
Mingi laupäev või pühapäev, ennem lõunat, siis vast vaiksem (vähem muid sõitjaid)
Kas härrad nädala jagu edasi ei taha lükata üritust? Noh, et jõuaks rohkem planeeridaAlgselt postitas: qdwinMina oleks pühapäeva hommikupoole käsi (sobib hästi peale laupäevaseid lõnga ja toidupoode). Rajavaliku suhtes eelistusi ei ole, peaasi et saaks oma 70-80km/h kätte ja rada oleks võimalikult ohutu ja autovaba.Algselt postitas: smargus
Aga korraldaks järsku mingi ühise ürituse ka sel aastal. Eelmine aasta ei jõudnud, see aasta tahaks proovida.
Mingi laupäev või pühapäev, ennem lõunat, siis vast vaiksem (vähem muid sõitjaid)

Tahaks ka jubedalt proovida, aga sel nädalavahetusel üsna võimatu osa võtta

-
- Jaan Tatikas
Vahet ju pole, ma tahan nii või teisti sel pühapäeval kuskile kolama ja lapsi magatama minna. Saangi teada mida vältida või just valida.
- Cyber
- Kontakt:
Qdwin, mine sondeeri pinda ja siis järgmine nädal võib üritada. Kui külm järgi ei anna, siis ei saa ma ka doonorit lammutada (nädala sees pole kuidagi aega ka..aga ma üritan ülehomme siiski ilma trotsida) ja seega venib oma auto sõidukorda saamine..
Aga ma võin ballastiks tulla..
Aljoga võib tõestada, et mõjus hästi..

Aga ma võin ballastiks tulla..

-
- Jaan Tatikas
Oh jahh, ma unistan juba aastaid tagaistmel veini mekkimisest. Viimane aastetagune kogemus (peale väga nukrat päeva) kui mu naine oli roolis (veidi purjakil) meie Karlaga tagaistmel (üsna purjakil) on senini mällu sööbinud (ärge palun järgi tehke, tõesti ärge palun nii tehke).Algselt postitas: Cyber
Aga ma võin ballastiks tulla..Aljoga võib tõestada, et mõjus hästi..
![]()
Ma pakun Sulle Cyber kohta lastetoolis või kohta lastetooli asemel mu laps süles (veidi üle 10 kg).
- aljoga
- klassiker
- Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB
nii on, tänu Cyberile tuli võiduaeg - massid olid tasakaalus, ratastel oli oluliselt rohkem pidamist ja aeg paranes üle 10 sekundiAga ma võin ballastiks tulla..Aljoga võib tõestada, et mõjus hästi..
![]()

Algselt postitas: smargusAlgselt postitas: Trionic
suvel on plaan veelgi suuremat väänet saksa ostma minna:headbang:
Trionic oskab ikka rahvast pinges hoida. Kas nüüd sukeldud veelgi sügavamale Saksa autode maailma - ala M5![]()
850 oleks vast selline,millele järgi ka vaadatakse:evil:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
-
- Jaan Tatikas
Esimest korda elus siis jäärajal.
Väike Klooga järv oli kahjuks suletud, mingid tüübid sõitsid ATV-de ja Opl rekorditaga millel ilmselgelt piigid all. nöör oli sissesõiduteel ees ja kõik.
Suur järv oli avatud ning autokummidega tähistatud, autosid oli oma paarkümmend ehk aga kuna rada on pikk, oli kõigil piisavalt rajalt väljasõitmisruumi. Kohe alguses olid mõned konarused aga muidu oli rada korralik ja vallid pigem olematud ning pehmed. Eesmärk sai täidetud, oma paar kolm korda läks auto kontrollimatult käest. Miks - sellest ma aru ei saanud. Rajal oli vast 3 arvestatavat kurvi kõik muud pigem jõnksud. Kui nüüd hästi järgi mõtelda siis nende jõnksude peal välja sõitsingi, kiirused on suured 100 pole mingi probleem. Võibolla lõikasin liialt sisse, kuna väljasõit olli täiesti kindel, aeglane ning absoluutselt kontrollimatu. Meeldiv avastus oli et 9000 hoiatas oma kavatsustest ette ja reageerimine roolile oli täpne. Masina käitumine oli kuidagi kindel.
Väike Klooga järv oli kahjuks suletud, mingid tüübid sõitsid ATV-de ja Opl rekorditaga millel ilmselgelt piigid all. nöör oli sissesõiduteel ees ja kõik.
Suur järv oli avatud ning autokummidega tähistatud, autosid oli oma paarkümmend ehk aga kuna rada on pikk, oli kõigil piisavalt rajalt väljasõitmisruumi. Kohe alguses olid mõned konarused aga muidu oli rada korralik ja vallid pigem olematud ning pehmed. Eesmärk sai täidetud, oma paar kolm korda läks auto kontrollimatult käest. Miks - sellest ma aru ei saanud. Rajal oli vast 3 arvestatavat kurvi kõik muud pigem jõnksud. Kui nüüd hästi järgi mõtelda siis nende jõnksude peal välja sõitsingi, kiirused on suured 100 pole mingi probleem. Võibolla lõikasin liialt sisse, kuna väljasõit olli täiesti kindel, aeglane ning absoluutselt kontrollimatu. Meeldiv avastus oli et 9000 hoiatas oma kavatsustest ette ja reageerimine roolile oli täpne. Masina käitumine oli kuidagi kindel.