Pigem mängib rolli auto visuaal kui värv.
Pigem sobivad nad tõesti heledama värviga autole kui süsi mustale (9-5-le)! 9-3 Turbo-X all on nad ju ideaalsed![]()
Pidasin silmas musta 9-5, näiteks sellele valgele passib tunduvalt paremini:9-3 Turbo X-d on kõik mustad.
Pigem mängib rolli auto visuaal kui värv.
Pigem sobivad nad tõesti heledama värviga autole kui süsi mustale (9-5-le)! 9-3 Turbo-X all on nad ju ideaalsed![]()
Volvo veljed olid 5x108 ja neil oli vaja ektsentrik polte ja kuna keskava oli pisut suurem kui Saabil, siis selle tarvis lisaks vaheflantselugesin ja titop su auto.
auto saab oma 5x110 aga su valuveljed 5x108 , kas ei juhtu mitte midagi ?
. uued tagumised vedrud - tundub, et võiksin need ära vahetada kuna ratas asub ikkagi liialt koopas
Pole veel aega saanud nendega tegeleda. uued tagumised vedrud - tundub, et võiksin need ära vahetada kuna ratas asub ikkagi liialt koopas
Mis vedrud alla läksid, Lesjöfors? Aga muidu väga kena auto, pole midagi öelda...
Mul lööb kuidagi suvaliselt seda vibrat, vahepeal mõne lõigu peal on väga hea ja vibravaba aga samas mõne teekattega on nagu rohkem seda värinat tundaSee vibra mis tekib, see käib nagu mingi rütmiga? Mul vibrab ka aegajalt ja pigem siledama asfaldi peal on rohkem tunda...
No sinna tuleb veel ülekande kaod ning automaatkasti kadu sisse arvutada ja loodetavasti ta ikka 180kW kanti onmissasja rattast 169kw vana aero tehasenäitajad?
päris peaaegu.
aga kuidas kommenteerid seda boosti spaikimist?
Seal pidi mingisugune nüanss veel olema, mida graafikust loeb välja aga selle kohta ma ei oska lähemalt hetkel midagi rääkida!ca 15% vist arvestatakse kastikaoks automaadiga, niiet selle järgi võiks peaaegu 200kW mootorist siis ju olla...
Kui nüüd Raplamaale tulin, siis seier oli punase alguses ja ei enamat. Varem liikus justkui punase keskeleÄkki mingi leke sul. Kas turbo näidik punase peale ikka läheb?