Äkki ei olegi niipaha mõte, sest olen näinud päris mitut kassetti, mis otsadest piisavalt kõrbenud aga sellegi poolest veel töötavad.
Sellisel lõigatud juhul on kindlasti õhu liikumine parem ja äkki ka kasutusiga pikem!?

Geneka kronsa järgi otsustades ka klassiku oma.Vaadates pilti on mul tunne, et see on üldse klassiku järgiaitamise projekt seal (viltuse ploki ja väljalaske kuju põhjal). Ja järgi aidatud asjadel võib seda lisajahutust ehk vaja olla. Eriti veel arvestades, et tegu on klassikule tegelikult mitte mõeldud riistvaraga ja ehk see õhk ei liigu seal kapoti all just täpselt nii, et jahutaks korralikult. Tavakasutuses ja T5-ga autodel, kus see tehasest juba on, ma ei usu, et sellega mingit erilist efekti saavutaks. Katsetamiseks läheb ka väga palju aega ja erinevaid autosid vaja..
Seal ei ole suurt midagi teha, need on vaid mõningad laiemad servad, mis maha lõigatud on, mingit erilist sepatööd seal ei ole.Freesimist muidugi omajagu ja kui pole päris uus DI, siis ei tea mis korras oli ta eelnevalt. Äkki just-just minemas..