Must nimekiri saabiklubi foorumis

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
richard

Mis vahet kus pidi roolis istud kere on ikka sama.
Milline erinevus nendel tuledel on?

vasakpoolsel liiklusel on ju tuled vastupidi (see, kumb kaugemale näitab)
triibutu

Mis vahet kus pidi roolis istud kere on ikka sama.
Milline erinevus nendel tuledel on?

vasakpoolsel liiklusel on ju tuled vastupidi (see, kumb kaugemale näitab)

http://bbs.scoobynet.com/showpost.php?p ... ostcount=3
richard

NB! Kui kellelegi mu post ei meeldi, kustutage ära, aga tehtud on see eesmärgiga omasid hoida ja wannabe-ärikatel elu raskemaks teha (ehk siis pane kuulutus üles ja kui keegi soovib siis telli ebayst nänni stiilis müügikuulutused on minuarust bullshit)

Teema:
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... ?tid=24453

Näide, kust ise kiiremini ja odavamalt kätte saab kuna tellid otse ebayst (ja äkki pole sama toode aga neid analooge on sadu seal ibeis):

http://www.ebay.com/itm/Pair-of-5th-gen ... 3a888a031b

Tänan tähelepanu eest, tundus sobiv teema olevat.
teager

Iseenesest ongi see ju äri mõte, osta odavalt ja müüa kallilt.
Paljudel pole ka krediitkaarti, et ise internetist otsida. Teistel kel on, teavad nüüd on sellised asjad olemas on ja kes oma autot ehtida tahavad, neil see võimalus ka siis.

terv, teager
richard

Iseenesest ongi see ju äri mõte, osta odavalt ja müüa kallilt.
Paljudel pole ka krediitkaarti, et ise internetist otsida. Teistel kel on, teavad nüüd on sellised asjad olemas on ja kes oma autot ehtida tahavad, neil see võimalus ka siis.

terv, teager

Ja kõik on õige. Ja need kel on krediitkaart, saavad kasutada minu antud linki :)
teager

Ohh, laod mõned märksõnad Ebays sisse ja tuleb veel odavamaid tulemusi.

terv, teager
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

NB! Kui kellelegi mu post ei meeldi, kustutage ära, aga tehtud on see eesmärgiga omasid hoida ja wannabe-ärikatel elu raskemaks teha (ehk siis pane kuulutus üles ja kui keegi soovib siis telli ebayst nänni stiilis müügikuulutused on minuarust bull<b>[Censored]</b>)

Teema:

Näide, kust ise kiiremini ja odavamalt kätte saab kuna tellid otse ebayst (ja äkki pole sama toode aga neid analooge on sadu seal ibeis):

Ma arvan, et õelusest/kadedusest ajendatud postituste koht ei ole siin. Muud tarka ma sealt postitusest välja ei loe...
napoleon
Auto:

Mõnel on ka inglise keelega kehvasti, mõni lihtsalt ei oska või julge netist tellida jne. Selle koha pealt olen nõus, et sellises tegevuses midagi halba ei ole. Kui mina vahendaks, siis tõenäoliselt muidugi vähemalt levinumad kaupadest pisikese laoseisu tekitaks, et potentsiaalne ostja saaks soovi korral asja ka ise näha ja käega katsuda.
Aga see selleks, tegelikult võiks üldiselt piirata selliseid müügiteemasid, kus kasutaja registreerib vaid ühe kuulutuse postitamiseks ning siis kaob. Selliste kuulutuste koht on pigem spetsiaalsetes müügikeskkondades mitte siin foorumis.
teager

...

Aga see selleks, tegelikult võiks üldiselt piirata selliseid müügiteemasid, kus kasutaja registreerib vaid ühe kuulutuse postitamiseks ning siis kaob. Selliste kuulutuste koht on pigem spetsiaalsetes müügikeskkondades mitte siin foorumis.
Selline reegel on täiesti olemas foorumisse registreerudes ja vajadusel on meeskond seda kasutanud.

terv, teager
richard

NB! Kui kellelegi mu post ei meeldi, kustutage ära, aga tehtud on see eesmärgiga omasid hoida ja wannabe-ärikatel elu raskemaks teha (ehk siis pane kuulutus üles ja kui keegi soovib siis telli ebayst nänni stiilis müügikuulutused on minuarust bull<b>[Censored]</b>)

Teema:

Ma arvan, et õelusest/kadedusest ajendatud postituste koht ei ole siin. Muud tarka ma sealt postitusest välja ei loe...

ei olnud õelust, ei olnud kadedust. Ajendatud oli see sellest, et vaatan näe müüakse midagi toredat, tasub uurida. Avan teema ja näen et reaalselt ei müüda midagi vaid kui sa soovid osta siis sulle tellitakse asi kolmanda osapoole käest. Ma olen aru saanud, et müügiteemad foorumites on mõeldud ikkagi olemasoleva kraami müümiseks. Antud asi on vahendamine ja nii võiks ka see vormistatud olla. See kuidas antud post on veel vormistatud, kus kasutajanimeks on nö toode ja ka meiliks on see toode, viitabki skeemile mis on igati JOKK (nö lollidelt ja mitteteadjatelt tulebki raha ära võtta-skeem) aga samas eetilisuse poolelt ehk veidi väär?

Seletuseks:
jah, hullu äri nii teha ei saa kui vormistad posti stiilis: "tellin ebayst soovijatele autoukse led lampe, hind kohaletoimetamisega 24eur", sest enamus inimesi läheb sellepeale ise ebaysse ja tellib kui tahab, aga just need, kes ei oska inglise keelt või ei oma krediitkaarti saaksid siis ju tellida selle vahendaja kaudu. Ja pole midagi halba kui paar euri juurde lükkad sest sinu vaev ka vastu võtta ja uuesti asjad posti lükata.

Panen väga puusse või?
napoleon
Auto:

Rahune nüüd maha. Vaata Eesti e-poode, ka seal on paljud asjad ettetellimisel ja ebay-st leiaks tihti odavamalt kui ise otsida. Samuti ei ole näiteks Saabidega tegelevatel asutustel iga juppi kohe riiulist võtta ja võibolla leiaksid sama asja netist odavamalt kui Eestist tellides. Kui müüja ütleb ausalt, et kaup on ettetellimisel, siis mina siin vale ettekujutuse loomist ei näe, jama oleks siis kui kannad raha üle ja saad alles siis teada, et eeldatav tarneaeg on 3-6 nädala pärast. Kui asi just Eestis toodetud pole, siis kuskilt välismaalt tellivad selle kõik müüjad ja mõni asi on vahel ka mõistlikum Eesti edasimüüja käest osta kuna siis kaitseb sind tarbijakaitse ja garantiiasjade ajamine on samuti lihtsam.

Ainuke küsitavus selle müügiteema juures on see, et siin pole a'la osta.ee ja kuna antud juhul ei müü inimene oma isiklikke üle jäänud asju vaid ajab äri, siis peaks teema olema pakkumiste all ja sisaldama soodustusi klubi/foorumi liikmetele.
richard

Ainuke küsitavus selle müügiteema juures on see, et siin pole a'la osta.ee ja kuna antud juhul ei müü inimene oma isiklikke üle jäänud asju vaid ajab äri, siis peaks teema olema pakkumiste all ja sisaldama soodustusi klubi/foorumi liikmetele.

ei ole üldse leilis. Seletasin miks selle postituse tegin lihtsalt. Ja täpselt see ongi: meil ei ole siin ei e-pood ega osta.ee.
Vasta