Lisatud failid
kui spray-värvidega (vedel ühekomponentne - kiht jääb õhuke) "mängida" siis tõesti - spray ei ole värv metalli kaitseks. Kui aga "päris-autovärve" kasutada, ei ole mingit probleemi. Korralik meh puhastus (terashari ketaslõikuri otsas. Trell väikeste pööretega ja messinghari on äbarikud), ortofosforhape + kuivanud jääkide mahaharjamine (selleks võib trelli ja messingharja kasutada), happekrunt, millele märg-märjale meetodil täitekrunt (võib ka EPO panna), vesilihv ja kattevärv - ning ei pea mingit ussi kartma.Üks südametunnistusega värvimees ütles mulle selgelt, et umbes 2 aasta pärast hakkab see koht uuesti roostetama ja ainus lahendus on uus tiib korraliku eeltööga. Kes muud väidab, lihtsalt valetab, et omale papp tasku pista.
Kui sa luugi küljest pagasi avamise nupu eemaldasid, kas siis ei töödanud enam ka juhiuksel ja puldil olevad pagasi avamise nupud?
Üldiselt on eBay väga usaldusväärne koht ostmiseks.Ma hetkel ootan ühte kaupa ebay-st juba 2 kuud, müüjal on reputatsioon normaalne aga väiksed kahtlused on tekkima hakanud. Õnneks on mul tegemist väikse summaga ja mingi customer support on ka olemas.
Üldiselt on eBay väga usaldusväärne koht ostmiseks.Ma hetkel ootan ühte kaupa ebay-st juba 2 kuud, müüjal on reputatsioon normaalne aga väiksed kahtlused on tekkima hakanud. Õnneks on mul tegemist väikse summaga ja mingi customer support on ka olemas.
Kui juba 2 kuud, siis on juba väga kahtlane. Üldiselt tasuks kauba mittesaamisel sealses probleemilahendamise keskuses juhtum üles võtta hiljemalt päev või paar enne 1 kuu täitumist. Siis on lootust Paypali kaudu makstes raha tagasi tõmmata kui ikka kaupa ei saa. Kui möödas on üle kuu, siis ei saa sa enam case avada ja pead puhtalt lootma müüja armule temaga meilitsi suheldes, et saada raha tagasi. Mul olnud korra selline teema ühe hiinlasega, kus ei saanud kaupa ega refundi kuna jäin probleemi algatamisega hiljaks, õnneks oli kooliraha vaid 6 euri.
Üldiselt on üsna kindel tellida Euroopast kasutades Inglise või Saksa eBayd, siis pole ka tolli ja km teemat. Aasiast tellides on Hong Kong veel üsna usaldusväärne alguspunkt, aga Hiina on juba nagu metsik lääs. Hiinast tellides on mul keskmiselt iga kolmas pakk kaduma läinud ja sealt tellides ostangi vaid alla 22 euriseid asju ja perobleemide tekkides avan juhtumi enne kuu möödumist ja enamasti saab kogu raha tagasi+vabandused peale. Tundub, et hiina postitöötajad panevad lihtsalt pakke pihta omale lisaraha teenimiseks. Tehinguid olen eBays teinud üle 200.
Vigadest on siis hetkel välja tulnud järgmised asjad.
Peale autoostmist kodupoole sõites jäi teist käiku sisse pannes kätte käigukanginupp mis otsast ära tuli:):)
Kütusefiltri eemaldamiseks on spetsiaaltööriist.
Terv, teager