M: Diagnostikaseade bluetoothiga - ühildub ka nutitelefoniga

Turbod, jupid, vidinad...
Vasta
Kasutaja avatar
autolisad

NB. Omnivaga saates postikulu 0€!

Müüa diagnostikaseade ELM327 – tegu on kõige uuema versiooniga (V1.5), millel on bluetooth ühendus. Piisab seadme ühendamisest OBDII pessa ja tasuta appi laadimisest nutitelefoni.

Ise olen kasutanud erinevate autodega juba aastaid ja seade töötab perfektselt, edastab palju kasulikku infot ja veakoodide esinemisel saab kohe teada, mis veaga tegu. Seadme kaudu saab kätte suure hulga infot auto ajust (turborõhk, kütusekulu, temperatuurid, kiirus, sõidulogi ja palju muud) ning tuvastada veakoode, näha nende tähendusi ja neid kustutada (ja välja lülitada Check Engine tule).

Seade töötab üldjuhul kõikide sõidukitega millel on OBDII pesa. Jubina saab jätta pessa ka autost lahkudes ilma ohuta, et aku tühjaks saaks.

100% kindlalt ühildub kõikide automarkidega:
Bensiinimootoriga sõidukitel alates 2001 aastast
Diiselmootoriga sõidukitel alates 2004 aastast
Samas võib ühilduda ka vanemate autodega, kahtluse korral võib küsida mult üle.

Mõned näited, millist infot jooksvalt lugeda saab (live data):
Turbo Pressure
Engine RPM
Calculated Load Value
Coolant Temperature
Fuel System Status
Vehicle Speed
Short Term Fuel Trim
Long Term Fuel Trim
Intake Manifold Pressure
Timing Advance
Intake Air Temperature
Air Flow Rate
Absolute Throttle Position
Oxygen sensor voltages/associated short term fuel trims
Fuel System status
Fuel Pressure

Android seadmetele on Google Play poes saadaval mitmeid appe, milledest kõige populaarsem on Torque (kasutan sama ise ka, väga mugav ja lollikindel app).

Pilt

Pilt

Tutvustav video, kuidas seadet kasutada: http://www.youtube.com/watch?v=WOKVc-KrPSc

Hind: 24€
Asukoht: Tallinn, Omnivaga saatmine tasuta, vajadusel SmartPost (2,79€)

Huvi korral PS või Tel 53 844 744
kroom
Auto: Viimati oli OG 9-3 automaat 1999 aastast

Kõige tähtsama unustasid mainimata: turborõhku näitab ka. Ostsin isegi kunagi dealextremest ühe - huvi pärast ja meelelahutuseks ja võin öelds, et 1999 a OGga ühildub see kah.
richard

Ostsin foorumlase käest sama funktsiooniga aga väiksemate mõõtmetega asja, poole odavamalt. Mille poolest see parem on?
Kasutaja avatar
SvenR
Auto:
Kontakt:

Mis selle mõõdud on? 9-3 OG isendil püsivalt paikka jätmiseks on ju ruumi napilt kui õieti mäletan.
Rootslane kagunukas!
Volvo diagnostika 1996-2016 autod, FB Volvokodu.
looderdaja
Auto: 9000

Sai kunagi soetatud selline
http://www.aliexpress.com/item/Latest-v ... 19967.html
aga ülalpool näidatud "Torgue" minu galaxy s2'ga tööle ei hakka. Kui sa richard seda mõtled?
Veakoode muude rakendustega saan lugeda jne.
mariom

Tellisin endale ka just ebayst...maksis mingi 5 euri koos postiga...ja mini õhem variant
Kasutaja avatar
vvs
Pealik
Auto: Dodge Charger SXT

Oleks ka kena ära mainida, et see vidin töötab vaid Android telefoniga!
Saab, Saab, Saab - Ükskord ikka Saab
Kasutaja avatar
skyline
Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero

Väidetavalt saab veidi vaeva nähes tööle ka ai fööniga, tsitaat ühest teisest autofoorumist:

täpsustusex , see vidin töötab androidiga, ios-il saab tööle vaid jaillbreagitud aparaadil
ja see pole ELMi süü vaid ios-i nuditud bluetooth on see mis nöögib
.... teatava ümberehituse ja programmiga saab ka ligi teistele moodulitele ja nipitades ka 17pin pistikuga autodele, kuigi seda ainult siis kui tead mida teed

Mis neid jubinaid puudutab, siis toodetakse neid ca 5 erineva kestaga versioonis, aga raudvara on kõigil südameks üks ja sama elm327. Mõnel on lihtsalt tarkvara versioon 1.4 enamikel 1.5, osad juhtmega ja osad bluetoothi või wifi-ga ja mõned ka väidetalt tarkvaraversiooniga 2.1 kuigi tegelikult on need minu praktikas osutunud versiooniks 1.5
Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)
Kasutaja avatar
SvenR
Auto:
Kontakt:

Väidetavalt saab veidi vaeva nähes tööle ka ai fööniga, tsitaat ühest teisest autofoorumist:

täpsustusex , see vidin töötab androidiga, ios-il saab tööle vaid jaillbreagitud aparaadil
ja see pole ELMi süü vaid ios-i nuditud bluetooth on see mis nöögib
.... teatava ümberehituse ja programmiga saab ka ligi teistele moodulitele ja nipitades ka 17pin pistikuga autodele, kuigi seda ainult siis kui tead mida teed

Mis neid jubinaid puudutab, siis toodetakse neid ca 5 erineva kestaga versioonis, aga raudvara on kõigil südameks üks ja sama elm327. Mõnel on lihtsalt tarkvara versioon 1.4 enamikel 1.5, osad juhtmega ja osad bluetoothi või wifi-ga ja mõned ka väidetalt tarkvaraversiooniga 2.1 kuigi tegelikult on need minu praktikas osutunud versiooniks 1.5

Õunakese rõõmud, nu¤¤idennast lolliks või köhid pappi;)
Tellisin endale ka just ebayst...maksis mingi 5 euri koos postiga...ja mini õhem variant

See mille tellisid on SuperMini, millel mooduli osa pea sama suur kui pistiku osa. Isiklikult usuks rohkem selle Mini elueasse, kuna samad funktsiooonid nii väikesesse korpusesse pista on kahtlane. Eriti sellised asjad kus pinge sees.
Rootslane kagunukas!
Volvo diagnostika 1996-2016 autod, FB Volvokodu.
Kasutaja avatar
autolisad

Pikkus(või siis n.ö sügavus) on seadmel 5.5 cm ja laius 4.5 cm, kõrgus 2 cm. Jalaruumi küll kuidagi ei sega, sõltub muidugi natuke pesa asukohast kah. Turborõhku näitab jep ning iPhonega töötab jailbraketud versiooni peal. Galaxy S2-ga ühildub kenasti, sest endal sama telefon ja Torque funktsioneerib kenasti.
Kasutaja avatar
autolisad

veel pakkuda!
Kasutaja avatar
Scorps
Auto: Saab 9-5 2009 1.9 TiD 129 kW

Igaks juhuks mainin ka, et diiselmootoritega võib probleeme tekkida. Mul endal on ELM327 USB versioon ja 2.2 diisli puhul näitab ta põhimõtteliselt ainult gaasipedaali asendit, veakoode pole kätte saada õnnestunud.
Kasutaja avatar
Pootsman

Kas ma olen ainuke kellel need tooted ei ole kauem vastupidanud kui 1 kuu ?
Aero2010

Mul kuskil aasta olnud ja töötab siiani. Aga tellisin op-comi, see vähe asjalikum asi. Kui kellegil äkki soovi seda ELM-i saada võib u2u kirjutada. Seisab niisama hetkel.
Kasutaja avatar
autolisad

Kas ma olen ainuke kellel need tooted ei ole kauem vastupidanud kui 1 kuu ?

Olen ise sama toodet nüüdeks üle aasta kasutanud ning seni pole veel kordagi probleeme olnud. Mis seadmele ei meeldi, on temperatuuride suured kõikumised, nii et talvel olen ikka tuppa võtnud.
richard

ilmselt on seal vahe ka - kas kasutad kord kolme kuu jooksul või lükkad kord nädalas või tiheminigi asja sappa. ma olen poole aasta jooksul 3x kasutanud seega saan öelda, et mul kestab üle 1 kuu. Kõik on suhteline :D
Kasutaja avatar
autolisad

Kui kellelgi huvi, siis veel pakkuda seadmeid, Omnivaga tasun ise postikad kah.
Kasutaja avatar
Taiz

Kas 9-5 2.2 tid-ga hakkab see tööle? Tegu 2002 aasta masinaga
ronny
Auto:

Pisut teistsuguse välimusega ja sama sisuga töötab 2003 dislaga küll
Kasutaja avatar
autolisad

Kas 9-5 2.2 tid-ga hakkab see tööle? Tegu 2002 aasta masinaga

Peaks töötama küll, võimalik ka eelnevalt proovida.

Aga muidu pakkuda veel!
Kasutaja avatar
autolisad

pakkuda!
Vasta