Tervist , ehk oskab keegi mind aidata kuidas ja kus ma saaks lugeda saabi veakoode ?
[ff,70,e1,8]
[ff,71,18,11]
[ff,75,19,1]
Saab 9-3 SS Veakoodid
- skyline
- Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero
Loetakse diagnostikaseadmega, selleks võib olla tavaline ODB II seade levinumate hädade diagnoosimiseks või siis Tech 2 või ka Op-com spetsiifilisemate hädade diagnoosimiseks. Lugeda saad kus iganes on vastavad seadmed olemas.
Ehk täpsusta oma soovi, siis osatakse ka nõu anda
PS Kas neis sulgudes olevates asjades soovisid midagi linkida või on need mingid koodid? Sellisel kujul veakoode minu teada Saabil pole, reeglina on ees täht ja selle järel 3-4 kohaline number.
Ehk täpsusta oma soovi, siis osatakse ka nõu anda

PS Kas neis sulgudes olevates asjades soovisid midagi linkida või on need mingid koodid? Sellisel kujul veakoode minu teada Saabil pole, reeglina on ees täht ja selle järel 3-4 kohaline number.
Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)
- skyline
- Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero
OBD II standardi kohased veakoodid on ikkagi tähe ja neljakohalise numbri kombinatsioon, vaata näiteks seda teemat http://www.saabcentral.com/forums/showt ... ight=P0340
Ma arvan, et te kirjutasite mingisuguse vale info sealt välja, proovige võimalusel uuesti ja siis leiad ehk ka netist vastuse
Ma arvan, et te kirjutasite mingisuguse vale info sealt välja, proovige võimalusel uuesti ja siis leiad ehk ka netist vastuse

Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)