Saab 9-3 SS Veakoodid

Vasta
Aeroline

Tervist , ehk oskab keegi mind aidata kuidas ja kus ma saaks lugeda saabi veakoode ?

[ff,70,e1,8]
[ff,71,18,11]
[ff,75,19,1]
Kasutaja avatar
skyline
Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero

Loetakse diagnostikaseadmega, selleks võib olla tavaline ODB II seade levinumate hädade diagnoosimiseks või siis Tech 2 või ka Op-com spetsiifilisemate hädade diagnoosimiseks. Lugeda saad kus iganes on vastavad seadmed olemas.
Ehk täpsusta oma soovi, siis osatakse ka nõu anda :)

PS Kas neis sulgudes olevates asjades soovisid midagi linkida või on need mingid koodid? Sellisel kujul veakoode minu teada Saabil pole, reeglina on ees täht ja selle järel 3-4 kohaline number.
Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)
Aeroline

need 3 kood olidki need mida tuttava diagnostika seade näitas , täpsememat informaatsiooni tal ei näidanud , ütles et pead läbi interneti nende tähendust uurima.
Kasutaja avatar
skyline
Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero

OBD II standardi kohased veakoodid on ikkagi tähe ja neljakohalise numbri kombinatsioon, vaata näiteks seda teemat http://www.saabcentral.com/forums/showt ... ight=P0340
Ma arvan, et te kirjutasite mingisuguse vale info sealt välja, proovige võimalusel uuesti ja siis leiad ehk ka netist vastuse :beer:
Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)
richard

Torque äpp ja seesama OBDII junn mille ma siit (äkki sinu käest, skyline) ostsin näitas edukalt õigeid koode ja sinna peale klikates viskas juba veebis õige lehe ka lahti kus infot sai :beer:
Vasta