Auto mark ja mudel: Saab 9-3 SportCombi
Keretüüp: Universaal
Värvus: hõbedane
Väljalaskeaasta: 2006
Käigukasti tüüp: manuaal
Mootori tüüp: diisel
Varustus ja lisad: Peaks olema Vector varustustase (tume tekstiilsisu, kliima, püsikiirushoidja, tagumised parkimisandurid, hiljem ise lisatud aux-in jne). Autoga tulevad kaasa naastrehvid eraldi plekkvelgedel.
Hind: 3999 EUR
Muu info: Auto24 müügikuulutus
Kontaktandmed: 5223052, e-mail või PS
VIN: YS3FB56VX61100977
Automüügi põhjuseks on vajadus veel suurema auto järele.
Vahetuspakkumised kahjuks huvi ei paku, uus auto on juba olemas.
Auto on hästi hoitud ja korralikult hooldatud (peamiselt Audaceris või Saabi-Antis).
M: Saab 9-3 SportCombi 1.9TID 88kW 2006
Tere,
olen Saabimaalimas uustulnuk. Aastaid olen kuulnud kui vastupidav ja turvaline auto see on. Otsustasin lõpuks, et mul vaja ka ära proovida kas "kuulujutud" vastavad tõele. Nimelt otsustasin autootsinguid alustada siit, foorumist. Okei, lõpetan loba ja asun pärima.
Kui selle auto Teilt ostaksin siis mitu (tuhat) kilomeetrit saaksin sõita enne kui see suuremat hooldust vajaks? Oeh, tegelikult oleks mul veel küsimusi aga kohe ei tule pähegi.
olen Saabimaalimas uustulnuk. Aastaid olen kuulnud kui vastupidav ja turvaline auto see on. Otsustasin lõpuks, et mul vaja ka ära proovida kas "kuulujutud" vastavad tõele. Nimelt otsustasin autootsinguid alustada siit, foorumist. Okei, lõpetan loba ja asun pärima.
Kui selle auto Teilt ostaksin siis mitu (tuhat) kilomeetrit saaksin sõita enne kui see suuremat hooldust vajaks? Oeh, tegelikult oleks mul veel küsimusi aga kohe ei tule pähegi.

...Okei, lõpetan loba ja asun pärima.
Täpselt minu soovitus autoostu puhul

Selle ajaga, kui ma lõpuks foorumisse jõudsin, oli minu autol juba ostja olemas. Hetkel auto juba müüdud ja uue loodetavasti õnneliku omaniku hoole alla ja seetõttu ei hakka teistele küsimustele vastama.
Teema lukku