M: Saab 9-3 SportCombi 1.9TID 88kW 2006

Ost, müük, vahetus, rentimine, kinkimine...
Vasta
reakas

Auto mark ja mudel: Saab 9-3 SportCombi
Keretüüp: Universaal
Värvus: hõbedane
Väljalaskeaasta: 2006
Käigukasti tüüp: manuaal
Mootori tüüp: diisel
Varustus ja lisad: Peaks olema Vector varustustase (tume tekstiilsisu, kliima, püsikiirushoidja, tagumised parkimisandurid, hiljem ise lisatud aux-in jne). Autoga tulevad kaasa naastrehvid eraldi plekkvelgedel.
Hind: 3999 EUR
Muu info: Auto24 müügikuulutus
Kontaktandmed: 5223052, e-mail või PS
VIN: YS3FB56VX61100977

Automüügi põhjuseks on vajadus veel suurema auto järele.
Vahetuspakkumised kahjuks huvi ei paku, uus auto on juba olemas.
Auto on hästi hoitud ja korralikult hooldatud (peamiselt Audaceris või Saabi-Antis).
reakas

tõstan teemat, hea auto endiselt müügis :)
reakas

Up!

Puhkus läbi ja on jälle aega automüügiga tegeleda. Selle raha eest peaks autot küll ja rohkem olema! ;)
Mariia

Tere,

olen Saabimaalimas uustulnuk. Aastaid olen kuulnud kui vastupidav ja turvaline auto see on. Otsustasin lõpuks, et mul vaja ka ära proovida kas "kuulujutud" vastavad tõele. Nimelt otsustasin autootsinguid alustada siit, foorumist. Okei, lõpetan loba ja asun pärima.
Kui selle auto Teilt ostaksin siis mitu (tuhat) kilomeetrit saaksin sõita enne kui see suuremat hooldust vajaks? Oeh, tegelikult oleks mul veel küsimusi aga kohe ei tule pähegi. :freak:
Mariia

Ma olen "selle õige" auto otsingust juba niiii väsinud, et pea tühi. Kolmas kuu vaatan, uurin, puurin igasugu pakkumisi ja reaalsuses üks hullem saast kui teine.
Kasutaja avatar
9-5LPT
Auto: 9-5NG Aero, 2.0 TTid XWD

Eks head autot ongi raske leida Mariia, ilmselt tuleb midagi ära osta mis enamväem tundub, kontrollis käia ja loota et peab vastu :).
Kogenud Aeronaut. :drive:
reakas

...Okei, lõpetan loba ja asun pärima.

Täpselt minu soovitus autoostu puhul ;) Jätta loba foorumis ja automüüjale lihtsalt helistada ja kõik küsimused telefonis või auto kõrval ära küsida.

Selle ajaga, kui ma lõpuks foorumisse jõudsin, oli minu autol juba ostja olemas. Hetkel auto juba müüdud ja uue loodetavasti õnneliku omaniku hoole alla ja seetõttu ei hakka teistele küsimustele vastama.

Teema lukku :cool:
Vasta