Saab 9-5 universaali otsinguil

Ost, müük, vahetus, rentimine, kinkimine...
ahtik

rass77, kuidas pärast nii toimekat läbisõitu roostega on läinud, kas või millal pihta hakkas ning kuidas jagu said?

Mul 2004a (2005a mudeli 9-3 aero) omal väiksed roostemullikesed rattakoopa juures, aga juba hirmutab ostjat, mind aga võtab nõutuks, et ega ilma roosteta sellises vanuses autosid ju üldiselt polegi, kui just karbid täiesti uute vastu ei vaheta?
Kasutaja avatar
tõh

Mul 2004a (2005a mudeli 9-3 aero) omal väiksed roostemullikesed rattakoopa juures, aga juba hirmutab ostjat, mind aga võtab nõutuks, et ega ilma roosteta sellises vanuses autosid ju üldiselt polegi, kui just karbid täiesti uute vastu ei vaheta?
On ikka. Ja kuni on, seni on ka neid, kes mullitava värviga ei lepi. Eriti kui rääkida kõigest kümne aasta vanustest autodest. Leidub ka 16-aastaseid Saabe, millel midagi veel ei mullita.
Aga eks müüja ja ostja arusaam normaalsest on alati erinev. Isegi samas isikus, kui roll vahetub. :)
rass77

kuna sellise läbisõidu juures tekib kerele ikka kivitäkkeid,siis sellel aastal värvisin auto tagant-kuni esiusteni üle.
Lisaks kui võtsin tagumised logarid maha siis seal all oli küll roostet,kuna tehas polnud sealt põhjakaitse ainega töödelnud.
baas95

Palju umbes võib tagumiselt rattakoopalt rooste eemaldamine tööna lõppsummana minna ?
ronny
Auto:

Tavaline hind on 100 € detail
baas95

Mõistlik!

Härrased, palun öelge, mis ettevõte oskaks mulle VIN-koodi alusel kogu Saab 9-5 varustuse anda ?
napoleon
Auto:

Kui olemasolevat varustust teada tahad, siis
http://lmgtfy.com/?q=saab+vin+decoder
aga kui midagi juurde osta tahad, siis tõenäoliselt kõik Saabidega tegelevad asutused, aga kindlasti saad kõik esindusest.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

VIN ei anna sulle varustust. Siin postituses on näha kogu info, mis ühes SAAB-i VIN-is sisaldub.

Seda, mis autoga kaasa tuli, suudab võibolla esindus kusagilt välja võluda, aga pead ma ei annaks selles osas. Mudelite standardvarustuse leiab netist üles, aga kui keegi sinna ostes midagi ostes juurde tellis, siis seda ei näe sa ilmselt mujalt, kui ostupaberitest...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
baas95

Kui siia VIN sisse toksida: http://saabforums.com/forum/vindecoder.php siis annab lisaks masina infole ka varustuse. Peaks usutav olema ?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Jah annab.. standardvarustuse..:) Ütleb et on näiteks Aero ja siis otsib kusagilt oma andmebaasist Aero standardvarustuse ja võimalikud värvid jms..:) Aga konkreetse auto kohta ei saa sa midagi sealt.

Võtsin siit müügikuulutustest 3 VIN-i, ühe kohta leiti üldse midagi..:P
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
baas95

Sain info kätte Viking Motorsist :head:
Tänud mehed!
Kasutaja avatar
krister

Kui vähegi pakub huvi siis on mul müüa 9-5 2.3t 2008 Vector Estate, hinda küll soovin 7000€ aga masin Eestist uuena ostetud(Viking motors) ja mina kui teine omanik olen jõudnud numbrini 157000, neljapäeval ees esinduse aeg, et järgmine hooldusvälp läbida :)
baas95

Tänud pakkumast, kuid olles 9-5 Aero sees istunud ja sõitnud, siis see muie näol ei taha kaduda ka mitmeid päevi hiljem :)
Kasutaja avatar
krister

Olen nõus, endal ei käinud ostuhetkel aero kütusekulust jõud üle, nüüd aga plaan ka jutuksolev auto natuke ümber ehitada, kui just keegi vägisi käest ei osta ja uuemale mudelile liikuda ei lase:)

Edu otsinguil, loodan, et leiad ikka Saabi!
baas95

Ei hakka eraldi teemat tegema, kuid siin on kõik kindlasti kokku puutunud DI-kasseti vahetamise osas. Mis on täna soodsaim koht uue originaali soetamiseks Saab 9-5 AERO-le ?
Kasutaja avatar
Pootsman

Ei hakka eraldi teemat tegema, kuid siin on kõik kindlasti kokku puutunud DI-kasseti vahetamise osas. Mis on täna soodsaim koht uue originaali soetamiseks Saab 9-5 AERO-le ?

http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... ?tid=25890

Skandixist tuleb nõks odavam aga ootama pead nädala.
baas95

Kasutaja avatar
D116
Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW

Ei OEM, aga suht sama.
__In Boost We Trust__
Aap

Kas endiselt universaali tarvis? Pakkuda üks kaks aastat tagasi Rootsist toodud klassikaline isend.
Ma ei ole ajapuudusel jõudnud veel autot(2002. a. Saab 9-5 Estate Linear 2.0t 110kw, uuem 5-käiguline automaatkast) müüki panna, kuid selline plaan lähiajal küll on. Naisele ei julgeks iial öelda ja praegugi piinlik tunnistada, et antud isendisse olen viimase kahe aasta jooksul investeerinud erinevate hooldus-, renoveerimis- ja remonttööde näol üle 4t euro. Aga olen endale teinud ja nautinud igat kilomeetrit. Tegemis on olnud firma autoga ja tekkinud vajadus nii funktsiooni kui emotsiooni najal uue auto järele.

Tegemist hõbedase universaaliga, kere ja sisu(hall tekstiilsisu) väga ilus ja äsja tehtud ka salongi keemiline puhastus. Ls 238 000. Kõik on originaal ja viisakas, toonklaasi ei ole. Koeravõrk, orig. kummi- ja tekstiilmatid. Kere sile ja läigib. Originaal 16'' veljed. Seda autot peab nägema.

KÕIK ARVED RAAMATUPIDAJAL OLEMAS JA NÄIDATA. KÕIK hooldused Tallinna saabigurude juured(Troost, Saabianti, Audacer) ja õlivahetused iga 10t km tagant ning ikka õige, täissünt.õliga.
Kõik tüüpvead ja murekohad pikaks ajaks kõrvaldatud- paigaldatud karterituulutus, tehtud mootori kap. remont koos uue ploki, saaledega. Viimase kahe aasta olulisemad tööd:
- uued kettad ja klotsid
- uus veepump
- uus bensupump
- uus rihmakomplekt koos rullikutega(mootor nurrub ja ka kütusekulu langes)
- uus õhulugeja
- uued amordid ees ja taga
- tehtud nädlal tagasi Saabianti juures veermikukontroll ja vahetati kõik vajalik. Suuremad puksid on autol kõik väga pikaealised POLÜRETAANID.
- uus esiklaas
- vahetatud aut.käigukastiõli
- paigaldatud karterituulutus
- uus plokk + uues saaled ja nukk.
- uued kojamehed
- kaks aastat tagasi pandud ka uus süütekassett ja uued originaalküünlad
- esituled poleeritud ja paistavad kenasti läbi
- just tehtud õlivahetus ja veermikukontroll koos vajalike töödega.

Kõik märgid, tuled-viled küljes ja kulumata.

Kaasa ühe hooaja sõitnud GoodYear Ultragrip500 naastud. Mustrit 7-8 mm.

Autot võiksin Tallinnas näidata. Nädalavahetusel loodan fotod ära teha.

HINNAKS küsiks 3200 Euri. Ostjale paagitäis kütust kaasa.

Palun U2U kui on küsimusi.
Kasutaja avatar
mihhail1988

minul samasugune auto ,mille soetasin 2008 aastal ja siis oli juba 185 000 km-ne läbisõit,suure tõenäosusega oli takso rootsis aga see mind väga ei heidutanud ,tänaseks on auto läbinud 560 000km. Mina näiteks vahetasin garrett turbo alles 540000 km läbides,kuna lõpuks ta hakkas kiirendamisel undama ja maha võtmisel selguski et korpus oli katki.
See on väga hea auto.
Mis mootor (KW, 2.0 , 2.3):?
Milleks sõita autoga, kui võib lennata Saabiga™
Aap

Siin siis fotod ja täpsemad andmed ka, kui keegi veel ausat universaali otsib: http://www.auto24.ee/used/1889569
Vasta