Kütuseaktsiis

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
Hiiglane

Lahendus on ju väga lihtne. Tuleb väikesed riisiraketid unustada ja gaasiballoon pagassi visata :) Saab küllaltki suur auto ju, ei tohiks ruumiga väga probleeme tekkida.

Hiiglane.
que

Miks seda valimislubadustes polnud :gun:
Everyday Regular SAAB guy!
Kasutaja avatar
Pootsman

Tegelikult paneb imestama, et eestlane ei ole tänaval mässamas. Keegi juba allkirjasi ei kogu kuskil sotsiaalmeedias, et boikoteerida valitsuse käitumist ?
tauber

Poleks ju valitud kui oleks valimislubadustes sellised asjad sees olnud.
Reform on kõik need aastad ühe käega andnud (tulumaksu alandus) ja kahe käega võtnud (aktsiisi tõusud).

napoleon
Auto:

Kes natuke mõtles, sai ka ilma lubatusteta aru, et see juhtub. Kas just kütusega, aga kui lubatakse tulumaksu alandada ja igasuguseid muid soodustusi, siis on ilmselge, et kuhugi mujale keevitatakse makse juurde.
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Kasutaja avatar
Pootsman

Kommenteerijad on vihased ja neid on ~9150tk, see on hea
que

Samas, mida need kommentaarid annavad? Tegusid on vaja..
Everyday Regular SAAB guy!
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Astuksin ka sekka.
napoleon
Auto:

Petrolheadid ühineme :beer:
Teiste autoklubidega ühiselt Toompead kinni ei saa panna?

Kui strateegilised positsioonid välja valida, siis kannataks selle isegi Saabiklubiga ära korraldada, et mõnel auto tekivad "tehnilised probleemid" ja teised sõidavad tänavad "heauskselt" nii kinni, et keegi edasi ega tagasi ei saa. Iseasi kas see midagi annab. Kui mingi aktsiooni korraldate, siis kaasa võin lüüa kuigi suurt usku pole, et see midagi muudab.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Nii kaua, kui teed on autosid paksult täis ja kaubanduskeskuste parklad umbes, ei näe põhjust virisemiseks. Samas isiklikult oleks kõigepealt kange ja lahja alkoholi ning tubaka aktsiisi lakke tõstnud.

Eks igaüks võitleb oma mättalapi pärast, seega andke aga tuld! Demokraatia ongi tegelikult peen nimetus vaidlemisele...

EDIT: Sel aastal kasvas lapsetoetus 20€, seega iibesoovitusliku 2,2 lapsega katab see eelpool mainitud 45€ ära:D
triibutu

Oli ju valimislubadustes sees, isegi väga sügavalt ei pidanud ridade vahelt lugema. Sest alati kui keegi sulle raha lubab, siis võtab ta selle ju sinu enda taskust, puu otsas seda ei kasva.
Lisaks pole sellise protsessi kasutegur kunagi 100% ja tekkivate kadude tõttu saab lõpptulemus kehvem kui siis kui poleks mingit ühest taskust teise tõstmist üldse olnud...
crowman
Auto: SAAB 9-3SC ; SAAB 96

Kommenteerijad on vihased ja neid on ~9150tk, see on hea

Ühinegem siis. Ehk on võimalik ka midagi ette võtta.
richard

Kuna jätsin ise suitsetamise umbes aasta 8 kuud tagasi maha siis lootsin ka et keevitatakse sinna tubakaaktsiisidele tuimalt rohkem juurde.

Kurat aga transpordisektorile siuke põnts panna, sellega tõuseb ju kõik. Ise valisin reformi kuna viimase 5a jooksul on mul endal ainult kõik tingimused paremaks muutunud. Mõtlesin, et miks ma peaks siis kedagi teist valima kui siiamaani on mu enda jaoks toimind. Nüüd tunnen, et mulle on pähe kustud.

Aga positiivselt mõeldes - tänavad jäävad tühjemaks ja saab vabamalt liigelda, tankijad äkki keevitavad ise ka midagi juurde et ise kasu lõigata ja ehk läheb kabanosside saia kvaliteetki paremaks.

Ja nidaibohh kui ma aastal 2018 kevadel mõnd löökauku näen. Saen selle koos tüki asfaltiga välja ja "vajutan hellalt" käpiknukust pääministrile kraeks.
ill
Saabiklubi liige

EDIT: Sel aastal kasvas lapsetoetus 20€, seega iibesoovitusliku 2,2 lapsega katab see eelpool mainitud 45€ ära:D

Kasvas ka miinimumpalk ja mingil müstilisel kombel on lasteaiamaks sellega seotud, niiet kogu kasv läheb sinna tagasi.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Kasvas ka miinimumpalk ja mingil müstilisel kombel on lasteaiamaks sellega seotud, niiet kogu kasv läheb sinna tagasi.

Lasteaiamaks on minu teada KOV määratud maks. Aga tõsi, päeva lõpuks on tegemist raha ühest taskust teise liigutamisega. Kuna rahapuud pole veel avastatud, siis muud varianti polegi.
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

FB lehel hakkavad asjad liikuma vist. Protesti eestvedaja uueks peaministriks!!!!!!!!!
Kasutaja avatar
Pootsman

FB lehel hakkavad asjad liikuma vist. Protesti eestvedaja uueks peaministriks!!!!!!!!!

hehe. :D 26-29. aprill on kohe kohe ukse taga, keegi Dmitri Linteri telefoni numbrit ei tea äkki orgunnib midagi valmis?
13piisab
Auto: 1,5tk 9-5, 1+0,5+0,5tk Vectra2000, 0,8tk VW Typ1, 1tk KadettE GSI, 1tk M2140
Kontakt:

keegi Dmitri Linteri telefoni numbrit ei tea äkki orgunnib midagi valmis?
algus on loodetavasti ikka +7495...
crowman

aktiivsemalt ka saabiklubist...
https://www.facebook.com/kutuseaktsiiskuritegu?fref=ts

Ühtsuses peitub jõud !

Niisama pläkutajaid on küllalt nähtud, aeg on tegudeks.
napoleon
Auto:

crowman, jäängi vist niisama pläkutama, aga seda vihkan veel rohkem, et kõik lõustaraamatus on :gun:
crowman

crowman, jäängi vist niisama pläkutama, aga seda vihkan veel rohkem, et kõik lõustaraamatus on :gun:

Kahjuks või õnneks on väga palju kasutajaid ja aktiivseid inimesi facebookis.

OT.
Aga olen näinud isiklikult palju inimesi kes vinguvad ja hädaldavad kui vähe palka nad saavad ja kui sitt ülemus neil on......aga kui olen neid kutsunud palka juurde küsima siis pole kedagi peale minu...aga pärast on jälle nutt ja hala , et miks mina rohkem palka saan kui nemad.

Ed.u lihtsalt pläkutamisel
Vasta